Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ: Άδωνις, Πλεύρης, Μουρούτης κατά της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ακροδεξιός Άδωνις Γεωργιάδης 


Είναι πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ, την ημέρα του εορτασμού του ΟΧΙ του ελληνικού λαού στους Ιταλούς φασίστες και 32 χρόνια μετά την αναγνώριση της Εθνικής Αντίστασης, ανιστόρητοι και επιτήδειοι ακροδεξιοί να επιτίθενται στον δήμαρχο Χαλανδρίου διότι η παρέλαση στον Δήμο Χαλανδρίου πραγματοποιήθηκε υπό τον ύμνο του ΕΑΜ.
Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης, ο μερκελιστής τηλεβιβλιοπώλης Άδωνις Γεωργιάδης και ο γιός του μπαμπά ακροδεξιού Πλεύρη, ο Θάνος Πλεύρης ξεσάλωσαν... διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι στο Χαλάνδρι ακούστηκε ο ύμνος του ΕΑΜ, που μαζί με τον ΕΛΑΣ αποτέλεσαν τη ραχοκοκαλιά της αντίστασης του λαού μας στον Ιταλικό φασισμό και στους Γερμανούς Ναζί.

Γράφει ο Γιώργος Μουρούτης στο facebook: "Οι χαλανδριωτες τον ψήφισαν. Ας ακούνε λοιπόν τον ύμνο του ΕΑΜ στις μαθητικές τους παρελάσεις..."

Από κοντά και ο  Θάνος Πλεύρης ο οποίος γράφει στο twitter: "Στο Χαλάνδρι ο ανταρσυοσυριζας δήμαρχος κ. Ρουσσος υποχρεωσε τα παιδιά να παρελάσουν με τον ύμνο του ΕΑΜ. Το αληθινό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ".

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει ο Άδωνις Γεωργιάδης: 



Με τη στάση τους προσβάλλουν τη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης. την ίδια την αντίσταση του ελληνικού λαού στους Ιταλούς και Γερμανούς φασίστες και στους ντόπιους συνεργάτες τους. Δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση. Ο ελληνικός λαός, ο οποίος έχει ιστορική μνήμη γνωρίζει ποιοι είναι οι επίγονοι των συνεργατών των Γερμανών κατά τη διάρκεια της Κατοχής, των δοσίλογων και των ταγματασφαλιτών. Θα προτιμούσαν μάλλον οι προαναφερόμενοι μερεκλιστές κάποιο φασιστικό εμβατήριο τη σημερινή ημέρα. Η ιστορία, όμως, έχει γραφτεί, ότι και να κάνουν οι παραχαράκτες. Δεν πειράζει. Ο καιρός που οι ακροδεξιοί θα επιστρέψουν στις τρύπες τους πλησιάζει.
'
Εμείς, όσο και αν τους ενοχλεί, τους αφιερώνουμε ένα αντάρτικο τραγούδι. 

ΔΟΞΑ και ΤΙΜΗ στο ΕΑΜ ΕΛΑΣ.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου