Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Ο Αρης (Πορτοσάλτε) κάνει πόλεμο, με Παγκάλους παλικάρια!


 image

Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη

Τα μάθατε τα νέα; Έχουμε Σοσιαλφασισμό και Μαυροκόκκινη Χούντα. Εγώ τα έμαθα από τον Πάγκαλο και τον Πορτοσάλτε, που μιλούσαν έντρομοι στον Σκάι και στο βάθος ακούγονταν οι ερπύστριες των τανκς που ισοπέδωναν την πύλη του Φαλήρου.


Έχουμε, επίσης, κυβέρνηση Σταλινοφασιστών, που είναι διαφορετικοί από τους Σοσιαλφασίστες, διότι πολλά μπορείς να πεις για τον Στάλιν, σοσιαλιστή όμως δεν τον λες με τίποτα. Αυτό το έμαθα από τον Γρηγόρη Ψαριανό, που όταν δεν ομιλεί για τον αναπαραγωγικό του μυ ως Λουκάς Σιδηρόπουλος στο φέισμπουκ, παίρνει σβάρνα τα ραδιόφωνα και κάνει πολιτικές αναλύσεις επιπέδου αναπαραγωγικού μυός, επίσης.

Α, να μην ξεχάσω. Έχουμε γίνει και Βόρεια Κορέα, εκεί όπου ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε τον υπουργό Άμυνας επειδή κοιμήθηκε μπροστά του. Δεν ξέρω αν αληθεύει η είδηση, εν πάση περιπτώσει, όμως, ας έχει το νου του ο Βούτσης, γιατί τον είδα σε μια φωτογραφία να χασμουριέται.

«Και τι πρέπει να κάνουμε, κύριε Πάγκαλε;» ρώτησε ο Άρης τον Θόδωρο. «Πρέπει να συμπήξουμε Δημοκρατικό Μέτωπο», απάντησε ο Θόδωρος. Προσέξτε, «Δημοκρατικό» και όχι «Ευρωπαϊκό». Το ευρωπαϊκό μάς άφησε χρόνους, το πρόβλημα πλέον δεν είναι η ευρωπαϊκή πορεία, είναι η Δημοκρατία μας που κινδυνεύει από τη Χούντα της Αριστεράς. Πρέπει να βρούμε και κάποιον να ηγηθεί, κάποιον από τον χώρο της οικονομίας, είπε ο Πάγκαλος και ξαφνικά στον ουρανό του Σκάι εμφανίσθηκε η σεπτή μορφή του Ιωάννη του Στουρνάρα του Τραπεζοκράτορα.

Τον Στουρνάρα ετοιμάζουν τα πουλάκια μου για ηγέτη του Μετώπου τους, που αν επικρατήσουν, θα είναι πιο αιματηρό και από το Δυτικό Μέτωπο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Γι΄ αυτό έσπευσαν να τον υπερασπιστούν όλοι μαζί, και η Ν.Δ. και το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ, μόλις έσκασε η υπόθεση με το ρουφιανομέιλ. Κι επειδή είναι μικροί και ολίγιστοι, κάλεσαν και το ιππικό από το εξωτερικόν να βάλει ένα χεράκι: Κάτω τα χέρια από τον Γιάννη, διεμήνυσε ο Ντράγκι μέσω κύκλων και διαρροών. Κάποιοι το χόντρυναν ακόμη περισσότερο, «Στουρνάρας ή Γκρέξιτ» κραύγασαν, κρατώντας στο χέρι ένα κρανίο που δεν ήταν του Γιόρικ, ήταν το δικό σου, αγαπητέ αναγνώστη.

Οι καουμπόηδες ετοιμάζονται να επιστρέψουν, θέτοντας θέματα δημοκρατίας και αισθητικής, γι΄ αυτό και οι ινδιάνοι πρέπει να μην δίνουν αφορμές. Αφορμές σαν την καταψήφιση, μαζί με τη Χρυσή Αυγή, της τροπολογίας για το μουσουλμανικό τέμενος, σαν τον παρ’ ολίγο διορισμό της αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ που έλεγε ότι έχουν βάλει κάμερες παρακολούθησης στα κουνούπια, σαν την απόδοση τιμών αρχηγού κράτους σε λείψανα αγίων, σαν τις απίστευτες και άκρως επικίνδυνες ανοησίες για μετάδοση του AIDS μέσω του σάλιου.

Δεν λογοδοτείτε στον Πάγκαλο, τον Πορτοσάλτε, τον Ψαριανό και τα λοιπά περιφερόμενα σούργελα του Μνημονίου, που θεωρούν ότι η Δημοκρατία είναι σαν τα μούτρα τους. Λογοδοτείτε σε εκείνους που σας ψήφισαν και σε εκείνους που σας στηρίζουν και που, ω του θαύματος, είναι περισσότεροι από εκείνους που σας ψήφισαν.

Πηγή: «Αυγή»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου