Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

AΠOΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ..ΕΤΣΙ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΣΙΑ!!!


sorosi 

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2014-17!!!

2015112222464832
AΠOΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ [ΦΩΤΟ 2η]..ΕΤΣΙ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΣΙΑ!!!ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2014-17!!! Α]ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ »ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ»ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ.. Β]ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ,ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ-ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.. Γ]ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!
ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ..ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ Μ.Κ.Ο,Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠΕΞ..ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΞΑΜΕ ΑΠΟ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ »ΑΝΤΡΕΣ»ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ..
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ »ΝΑΙ»,ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ..ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ..[ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΡΩΣΣΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ]
ΜΑΝΩΛΗΣ  ΠΡΑΣΙΝΟΣ
newrussia