Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

ΑΚΟΥΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ..ΒΛΕΠΟΥΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ..ΜΕ ΑΝΤΙΡΩΣΣΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..


# 

ΑΚΟΥΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ..ΒΛΕΠΟΥΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ..ΜΕ ΑΝΤΙΡΩΣΣΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..
ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΒΟΡΕΙΑ..ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ,ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 1987 ΟΤΑΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ..ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΕΛΗ ΗΠΑ-ΕΓΓΛΕΖΩΝ..

ΤΟ ΒΕΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΑΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ..ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΡΩ..
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ..ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΟΜΟΔΟΞΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΤΙΛΩΝ..ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑNΙΚΗ ΒΡΩΜΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΛΟΓΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣΜΟΝΗΣ..
ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΓΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΔΕΛΥΡΟ ΓΕΝΟΣ ΕΧΥΣΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΥΧΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ..
ΤΟ ΑΝ Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ..
PRAVASLAVIA ILI SMIERT..


ΜΑΝΩΛΗΣ  ΠΡΑΣΙΝΟΣ