Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Επαληθεύεται Η Προφητεία του «Παππούλη του Θεού»…Οι Τούρκοι περνούν τον Ευφράτη!

Γέροντας Παΐσιος:Όταν θα κόψουν τα νερά του Ευφράτη οι Τούρκοι …Η φωτιά είναι κοντά μας !

ContentSegmentAAA_V1$Jpg

Γ.Παΐσιος: “Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα να ξέρετε ότι έρχεται ο Αρμαγεδώνας”
«Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδδώνα…Όταν ο Στρατός θα διαβεί τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος, δηλαδή οι Ρώσοι, θα πολεμήσουν εναντίον της Τουρκίας»

“Η στάθμη της λίμνης έχει πέσει κατά έξι μέτρα”
Σύμφωνα με την εφημερίδα του Λιβάνου, Αλ Αχμπάρ, οι Τούρκοι έχουν μπλοκάρει τη ροή του Ευφράτη στη Συρία. Απειλείται όχι μόνο ο πληθυσμός της Συρίας αλλά και του Ιράκ, Η στάθμη του νερού στη λίμνη Άσαντ έπεσε κατά έξι μέτρα, Εκατομμύρια Σύριοι έμειναν χωρίς πόσιμο νερό.
Η Τουρκία έχει παραβιάσει τις διεθνείς υποχρεώσεις και απέκλεισε πλήρως τη ροή του νερού του Ευφράτη. Η Άγκυρα είχε αρχίσει μια σταδιακή μείωση της παροχής νερού πριν από δυόμισι μήνες και πριν από δύο εβδομάδες την σταμάτησε εντελώς.
Ανώνυμη πηγή είπε στην ‘Αλ Αχμπαρ’ ότι η στάθμη του νερού στην κεντρική δεξαμενή νερού της Συρία- τη λίμνη Άσαντ- μειώθηκε η στάθμη του νερού κατά 6 μέτρα. Αυτό σημαίνει απώλεια εκατομμυρίων κυβικών μέτρων πόσιμου νερού.Αν η στάθμη του νερού στη λίμνη πέσει άλλο ένα μέτρο θα τεθεί το φράγμα εκτός δράσης.
Μέλη του Ινστιτούτου του Ευφράτη εξακολουθούν να εργάζονται υπό την επίβλεψη των μαχητών του «Ισλαμικού κράτους του Ιράκ και της Λεβάντε» καθώς και μαχητών της αλ Κάιντα, οι οποίοι έχουν καταλάβει το φράγμα.
Οι ηγέτες των ισλαμιστών δεν προτίθεται να προβούν σε αλλαγές στη λειτουργία του φράγματος.Οι συνέπειες των τουρκικών εγκλημάτων γίνονται ήδη αισθητές στο ανατολικό τμήμα της επαρχίας του Χαλεπίου.
Η Τουρκία είναι επίσης μία από τις τρεις χώρες (μαζί με την Κίνα και το Μπουρούντι) που δεν έχουν υπογράψει τη διεθνή σύμβαση για τη χρήση των διεθνών υδατορευμάτων, που υιοθετήθηκε από τον ΟΗΕ το 1997.
Πηγές : Echedoros, pentapostagma/

Σήμερα έχουμε  με το ποιο επίσημο τρόπο να επαληθεύεται η Προφητεία του Παππούλη του Θεού !

Η Τουρκία αναπτύσσει «11.000″ Στρατιώτες και 60 Μαχητικά για επιχειρήσεις δυτικά του Ευφράτη Ποταμού 11 Νοεμβρίου του 2015

Turkey-Syria-border 
11 χιλιάδες  (11.000) στρατιώτες θα αναπτύξει η Τουρκία στα σύνορα  της Συρίας  ενώ στο τραπέζι βρίσκονται οι πιθανότητες για διοργάνωση χερσαίων επιχειρήσεων.
 Οι 11 χιλιάδες στρατιώτες που τέθηκαν σε κατάσταση ετοιμότητας για την προστασία της Ζώνης Ασφαλείας που θα δημιουργηθεί μεταξύ Τζαράμπλους και Αζέζ περιμένουν εντολή για να μεταφερθούν πέρα από τα σύνορα.
Το Συριακό θα βρεθεί στο επίκεντρο και της ατζέντας των διμερών επαφών που θα πραγματοποιηθούν στη Σύνοδο της G20 που θα διοργανωθεί στην Αντάλια το σαββατοκύριακο.
Σχεδιάζεται να ξεκινήσει μια κοινή επιχείρηση κατά της ΝΤΑΕΣ στα δυτικά του Ευφράτη Ποταμού και της περιοχής Τζεράμπλους, που αποτελούν τις κόκκινες γραμμές της Τουρκίας στον πύρινο κλοιό της Βόρειας Συρίας