Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Η εκπρόσωπος της ΝΔ που καμαρώνει δίπλα στους Γλίξμπουργκ

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου με την Άννα Μαρία Γλίξμπουργκ


Συνεχίζεται ο ακροδεξιός κατήφορος της Νέας Δημοκρατίας. Μετά τις προσχωρήσεις των Μάκη Βορίδη, Άδωνι Γεωργιάδη και Θανάση Πλεύρη στο κόμμα της λεωφόρου Συγγρού, ο Αντώνης Σαμαράς (αντιλαμβανόμενος συν τοις άλλοις τα ελλείμματα στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ) αποφάσισε να καλύψει το κενό του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, επιλέγοντας μία βουλευτή, η οποία φωτογραφίζεται δίπλα σε μέλη της οικογένειας του έκπτωτου μονάρχη Γλίξμπουργκ που ευθύνεται για τόσα δεινά τα οποία έχουν υποφέρει ο λαός και η πατρίδα μας.


Για τη θέση λοιπόν του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος επέλεξε την βουλευτή του Νομού Ιωαννίνων Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου. 

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έχει αναρτημένη στην προσωπική της ιστοσελίδα φωτογραφία στο πλευρό της Άννας-Μαρίας Γλίξμπουργκ την οποία οικογενειακά φιλοξένησε στο σπίτι της στο παρελθόν. Ακόμη μεγαλύτερα ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι αναφέρει την Άννα - Μαρία Γλίξμπουργκ ως πρώην και όχι τέως βασίλισσα της Ελλάδος! Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη το Πάσχα του 2003 όταν ο Γλίξμπουργξ με την οικογένειά του επισκέφτηκαν τα Ιωάννινα και φιλοξενήθηκαν στο σπίτι της οικογένειας Ασημακοπούλου στην Αμπελιά Ιωαννίνων.

Η κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου βεβαίως είναι βαφτιστήρα της Γκλίξμπουργκ., ενώ συνόδευε τον τέως σε κατάθεση στεφάνου στο Εμίν-Αγά των Ιωαννίνων, επικαλούμενη οικογενειακούς δεσμούς.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι η κυρία Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου είναι από τις πιο ένθερμες υποστηρίκτριες του μνημονίου. 

periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου