Τρίτη 16 Απριλίου 2013

“Συμφωνία για ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ” το κόμμα του Λοβέρδου

Άνοιγμα στον κόσμο της κεντροαριστεράς και του ευρύτερου κεντρώου χώρου και με σύνθημα “ρήξη, σύγκρουση, δημιουργία” κάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος με τον πολιτικό φορέα “Συμφωνία για ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ”, που παρουσίασε τη Δευτέρα στο γήπεδο του Σπόρτιγκ.


Όπως είπε πρόκειται για ένα “κόμμα ευθύνης με λιτό λόγο και αποτελεσματικό έργο που θα συμβάλει στη νέα ελληνική ανόρθωση”, επισημαίνοντας ότι έχει ευρωπαϊκό όραμα και πως είναι υπέρ της πολιτικής ένωσης της ΕΕ.


Κατά την παρουσίαση ο Α. Λοβέρδος ανέφερε ότι το νέο κόμμα θα είναι ανοιχτό ως προς τις θέσεις και την ηγεσία, θα βρίσκεται ανάμεσα στις παρυφές ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει προτάσεις άμεσης δράσης, και σ’ αυτό θα κυριαρχούν οι νέοι άνθρωποι και όχι οι πρωτοκλασάτοι πολιτικοί.

Στόχος είναι “να παλέψουμε για να συνενώσουμε τον πολιτικό μας χώρο, που βρίσκεται σε μαρασμό”, είπε ο Α. Λοβέρδος και συμπλήρωσε: “να ξανασυναντηθούμε και με όσους πολίτες παραμένουν ακόμη στο ΠΑΣΟΚ, ή μετακινήθηκαν από αυτό στη ΔΗΜΑΡ”.

“Τώρα είναι η ώρα για μια νέα συμφωνία” συνέχισε και πρόσθεσε πως “ούτε εκλογές, αλλά ούτε και αυτή κυβέρνηση, η Βουλή θα δώσει τις κατάλληλες λύσεις”.

 ΑΠΕ-ΜΠΕ, enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου