Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Πυρά Βενιζέλου κατά Παπανδρέου για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ


Αιχμές Βενιζέλου για Παπανδρέου και την οικονομική κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ. Ποια η επόμενη μέρα μετά τον ανασχηματισμό του κόμματος. Πώς σχολιάζει ο πρόεδρος του κόμματος την απουσία Παπανδρέου από την Προανακριτική



Αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου για την οικονομική κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ άφησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την ομιλία του στην κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.
Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι σηκώνει μεγάλο βάρος με την οικονομική κατάσταση που κληρονόμησε στο ΠΑΣΟΚ.
"Αν με ρωτούσε ο Παπανδρέου τι να κάνει με την Προανακριτική Επιτροπή θα του έλεγα να πάει. Έτσι δίνονται οι μάχες. Έτσι θα αποδειχτεί η σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ και η συμπόρευση του με τη Χρυσή Αυγή", είπε.
Τι απαντά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για ενδεχόμενο ανασχηματισμό
'Έχουμε ανάγκη από την αξιοποίηση όλου του στελεχικού μας δυναμικού. Τον Ιούνιο είχαμε κάνει μια επιλογή γιατί έπρεπε να δείξουμε στον ελληνικό λαό ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πάσχει από κυβερνητισμό. Δεν είναι μια ομάδα από θεσιθήρες που θέλουν πάση θυσία να είναι στην κυβέρνηση. Οι επιλογές μας είναι πολιτικές, στρατηγικές, εθνικές. Και τώρα δεν μιλάμε για αξιοποίηση προσώπων με την έννοια της συντεχνιακής ή κομματικής λογικής, αλλά έχουμε την εθνική υποχρέωση να αξιολογήσουμε και να αξιοποιήσουμε τα καλύτερα στελέχη που διαθέτουμε ως χώρα ή ως κοινοβουλευτική πλειοψηφία", είπε ο κ.Βενιζέλος στην ομιλία του.
Στη δευτερολογία του τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ κάνει συμμαχίες για να κρατήσει την Ελλάδα ζωντανή μέσα στο ευρώ αλλά δεν ταυτίζεται με τη ΝΔ και ανέφερε ως παράδειγμα τη διαφορετική θέση του κόμματος για την ύπαρξη δημόσιου πυλώνα στο τραπεζικό σύστημα, την κριτική που άσκησε στο Eurogroup κ.ά.
"Πρέπει να σκεφτούμε ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση, ποια κυβέρνηση θέλουμε. Τι είναι; ΣΥΡΙΖΑ με Ανεξάρτητους Έλληνες άντε και λίγη ΔΗΜΑΡ ;" 


news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου