Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Βαγενά:Δεν με ήθελαν τα κόμματα της Αριστεράς

Βαγενά:Δεν με ήθελαν τα κόμματα της Αριστεράς


Στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην χώρα μας, στους λόγους για τους οποίους δεν συνέχισε στην πολιτική, αλλά και στην εικόνα που παρουσιάζει το κέντρο της Αθήνα αναφέρθηκε η γνωστή ηθοποιός Άννα Βαγενά.

Μιλώντας στο Αχελώος tv , η κυρία Βαγενά, δεν έκρυψε την απογοήτευση για την απόρριψη που συνάντησε η αυτοπρόταση της να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια της Αριστεράς. «Ο κόσμος με ήθελε στην βουλή αλλά δεν με ήθελαν τα κόμματα της αριστεράς, μετά την ομιλία μου στο κοινοβούλιο, απευθύνθηκα στον ΣΥΡΙΖΑ και στην ΔΗΜΑΡ και δεν με δεχτήκαν να είμαι υποψηφία. Βλέπουν τα πρόσωπα και ξέρουν ποιοι δεν μπορούν να μπουν στο κοπάδι εύκολα, λένε για μένα αυτή έχει απόψεις και δεν μπαίνει στο κοπάδι», είπε.
Η Άννα Βαγενά τόνισε ότι νιώθει αισιόδοξη για το μέλλον της Ελλάδας.
«Είμαι αισιόδοξη ότι θα βγούμε από την κρίση, καλύτεροι πιο εργατικοί θα μάθουμε να δουλεύουμε δουλειές που είχαμε περιφρονήσει και τις θεωρούσαμε ταπεινές, ήταν όμως το αντίθετο ουσιαστικές,  δουλειές  χειρονακτικές, στα χωράφια, στην γη μας, τεχνικές εργασίες. Έχουμε πλούτο και ομορφιά σε αυτή την χώρα. Να ξαναγυρίσουμε σε αξίες που είναι σημαντικές, συντροφικότητα αλληλεγγύη και εργασία. Μάθαμε όλοι να κάνουμε διοίκηση επιχειρήσεων, μα πόσες δουλειές έχουμε σε αυτήν την Ελλάδα,  είχαμε επιχειρήσεις, φούσκα αέρα πατέρα.»

Η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε την αγανάκτησή της για την εικόνα του κέντρου της Αθήνας, τονίζοντας : «Δεν θα αφήσουμε το κέντρο να πεθάνει»! Μένω κι εργάζομαι ακόμη στο Κέντρο της Αθήνας κι όσο έχω δυνάμεις θα μείνω και θα αγωνιστώ γι' αυτό. Εκείνο που φοβάμαι περισσότερο, είναι η εξαθλίωση από το εμπόριο και τη χρήση ναρκωτικών στην περιοχή μας. Δεν μπορεί το κέντρο της Αθήνας να είναι έρμαιο στις συμμορίες των ναρκωτικών, όλες οι κεντρικές  πλατείες της Αθήνας να είναι γεμάτες με ανθρώπους αρρώστους που τρύπιουνται και είναι πτώματα.
Είναι εικόνα πόλης αυτή;»


Αχελώος tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου