Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Σενάρια συνωμοσίας και ο ξένος δάκτυλος στην χούντα της τρόικας εσωτερικού.



Αποφασίζουμε και διατάσσουμε από την πιο ακραία δεξιά κυβέρνηση της σύγχρονης Ελλάδας. 
Καλός ο μανδύας της αριστερής νομιμοποίησης της συγκυβέρνησης των προθύμων αλλά τελικά 
ποιος είναι ο ρόλος του κάθε κόμματος στην πορεία της πατρίδας προς την ξένη επικυριαρχία;
Η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά αντιμετωπίζει την αναβίωση του Καραμανλικού "μπλόκ" με επίδειξη
 αυθαιρεσίας και ακραίας συμπεριφοράς.Ο Τόνι διαμηνύει σε όλους τους αμφισβητίες του πως είναι
 αδίστακτος και ικανός για όλα...
Δείχνει αποφασισμένος αλλά στην ουσία είναι φοβισμένος και δεν
 έχει άλλη επιλογή γιατί του τραβάνε το αυτί τα ξένα αφεντικά. Παίζει δε και το παιχνίδι των 
εντυπώσεων προκαλώντας ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αν διαφωνούν να τον ρίξουν ,ποντάροντας στην
 ανυπαρξία τους και στο φόβο της κατακρήμνισης των ποσοστών τους. Για τους τρεις θρασύδειλους συγκυβερνώντες ισχύει το: "φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη" Το ΠΑΣΟΚ από τη μια σκέφτεται τα χαμηλά του ποσοστά και την δυσαρέσκεια των πρωτοκλασάτων στελεχών του από την μή χρησιμοποίηση στη κυβέρνηση, καθώσ και την παραγραφή Παπακωνσταντίνου και από την άλλη ξέρει πολύ καλά πως κάνοντας πίσω τώρα γίνεται έρμαιο στις ορέξεις του Σαμαρά.
Ακριβώς τα ίδια θέματα αντιμετωπίζει η ΔΗΜΑΡ, αλλά σε αυτήν έρχονται να προστεθούν και οι γνωστές κορώνες κάποιων βουλευτών της που συνεχώς καταψηφίζουν μέχρι την ώρα της ψηφοφορίας και την κρίσιμη στιγμή σαν καλά πρόβατα μπαίνουν στο μαντρί τους.
Οσο για το ΣΥΡΙΖΑ άγνωστες οι προθέσεις του mister Αλέξης. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι θέμα κυκλοθυμικότητας του κ. Τσίπρα ή των άγουν οι συνιστώσες προς τη μία κατεύθυνση ή την άλλη, πάντως δείχνει να ακολουθεί την πολιτική του ώριμου φρούτου και αποφεύγει να πάρει την πρωτοπορία των κινήσεων. Πάντως του υπενθυμίζουμε πως όσοι ακολούθησαν αυτή την τακτική δεν δικαιώθηκαν.
Κλείνοντας θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια απορία.Επί κυβέρνησης Καραμανλή καιγόταν όλη η Ελλάδα με αφορμή ένα τραγικό γεγονός και δεν μπορούσε η επίσημη πολιτεία να αντιδράσει και να ελέγξει την κατάσταση τώρα που γίνονται καθημερινά ανάλογα τέτοια εγκλήματα τί ακριβώς συμβαίνει;Όλα καλά με την πολιτεία, ή η πολιτεία ασχολείται με την δημιουργία των προβλημάτων αφαιρώντας από των πολίτη την δύναμη να αγωνιστούν. Πάντως αν τώρα δουν τα σκούρα και επαναφέρουν τους κρατικοδίαιτους "μπαχαλάκηδες" για να σταματήσουν την οργή του λαού που αρχίζει να μορφοποιείται θα είναι άκρως επικίνδυνοι και θα αξίζουν της όποιας τιμωρίας. 

Ρομαντικός Έλλην

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου