Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Εξω η Ελλάδα διαπρέπει, Εδώ;

Έξω η Ελλάδα διαπρέπει, Εδώ;
Χρήστος Παπαπολύζος.Ένας Έλληνας Διαφημιστής στο τιμόνι 22 χωρών.

Για πρώτη φορά στα χρονικά της Διαφήμισης  μια Αμερικανική Πολυεθνική ,η DDB,εμπιστεύεται έναν Έλληνα για να αναπτύσσει και να επιβλέπει διαφημιστικές δραστηριότητες σε 22 χώρες. Ήδη από το 1993, ο Χρήστος Παπαπολύζος " πετάει  στην ευρύτερη περιοχή,βρίσκει,επιλέγει και στη συνέχεια " χρίζει " τους κατάλληλους συνεργάτες που φέρουν το όνομα DDB φροντίζοντας για τη συνεχή εκπαίδευση τους ώστε οι τελευταίοι να ανταποκρίνονται ποιοτικά στα στάνταρ και τις ανάγκες των Πελατών της μεγάλης πολυεθνικής διαφημιστικής.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου 2013, επισημοποιήθηκε η ανάθεση στον Χρήστο Παπαπολυζο της ευθύνης των γραφείων DDB,σε 4 ακόμα χώρες,την Ουκρανία  των 45 εκατομμυρίων κατοίκων και τις τρεις Βαλτικές δημοκρατίες (Εσθονία,Λετονία,Λιθουανία).

Έτσι στην ευθύνη διοίκησης του Χρήστου Παπαπολύζου ανήκουν  πλέον οι Ελλάδα,Κύπρος,Βουλγαρία,Ρουμανία,Μαυροβούνιο,Σκόπια,Κοσσοβο,Αλβανία,Κροατία,Σλοβενία,Λευκορωσία,Εσθονία,Λετονία,Λιθουανία,Ουκρανία,Γεωργία,Αζερμπαϊτζάν,Καζακστάν,Μολδαβία,Βοσνία,Σερβία,Αρμενία.
Στο έργο της φροντίδας των 22 χώρων,εκτός του Χρήστου Παπαπολύζου συμμετέχουν οι Γιώργος Μπινιος απο την Αθήνα και Γιάννης Ναστος απο το Βουκουρέστι.

Ο Χρήστος Παπαπολύζος ,56 χρονών,μένει..στις 22 χώρες και τα Σ/Κ στην Πατρίδα.Την Ελλάδα που μπορεί να πάρει πίσω όλα όσα της ανήκουν!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου