Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ


ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ»


ME ΣΚΟΠΟ THN ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!
ME ΣΤΟΧΟ TΗN ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ TΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!
ME ΜΕΣΟΝ TΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!


Αυτό το ΚΑΛΕΣΜΑ απευθύνεται σε όλους όσους ψάχνουν την ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ από τη στυγνή πραγματικότητα στην οποία μας έχουν εγκλωβίσει οι τοκογλύφοι τραπεζίτες, οι επικυρίαρχοι της Ευρώπης (και όχι μόνο) μαζί με τα εγχώρια τσιράκια τους.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;
  • Η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας
  • Η μετατροπή της χώρας μας σε αποικία
  • Η οικονομική εξαθλίωση και η συστηματική γενοκτονία του λαού μας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ;
  • Η ολοκληρωτική εξαφάνιση του ελληνικού λαού και το μοίρασμα του εδάφους της Ελλάδας, το οποίο ήδη θεωρούν οικόπεδό τους.

ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ;
  • Καταλύοντας και τα ελάχιστα ψήγματα δημοκρατίας που είχαν απομείνει σ’ αυτόν τον τόπο: Ανοιχτά πραξικοπηματικά πλέον περνάνε τα πάντα με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και ούτε καν αυτή η κοινοβουλευτική,τάχα δημοκρατία, δεν λειτουργεί.
  • Πετώντας μας και μια «μαύρη νύχτα» της Χρυσής Αυγής μπροστά για να μας πείσουν ότι  αυτοί είναι οι δημοκράτες, αφού «ανακάλυψαν» τώρα (;) κάτι χειρότερο και από δαύτους. Το καταγγέλλουν και δικάζουν και κάποιους για τα μάτια του κόσμου.
  • Προσπαθώντας να μας χωρίσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες, κοινωνικές, κλαδικές, πολιτικές, ιδεολογικές, κινηματικές και οτιδήποτε άλλο. Κάπου τα κατάφεραν, κάπου όχι. Αν και ο κοινωνικός αυτοματισμός αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά ανάμεσά μας, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι δημοκράτες και αυθεντικοί πατριώτες που αντιστέκονται με νύχια και με δόντια.

ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝΛΥΣΗ;
  • Σε μια πραγματικά δημοκρατική κοινωνία, όπου ολαός θα απολάμβανε αληθινή κυριαρχία όπως ορίζει το υπάρχον σύνταγμα, αλλά καιθα ασκούσε όπως ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, λαϊκή κυριαρχία με δημοψηφίσματα (τουλάχιστονστα βασικά ζητήματα, όπως είναι η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, η μετατροπήτης χώρας σε αποικία των δανειστών), η λύση ίσως να ήταν οι εκλογές.
  • Δυστυχώς όμως, εδώ που μας έφτασαν και έτσι όπωςμας έχουν «γραπώσει από παντού», αυτή τη στιγμή, με αυτόν τον συσχετισμόδυνάμεων  και χωρίς ο λαός να έχει δώσειτην απάντησή του ανατρέποντας τις δεσμεύσεις των δοσιλογικών κυβερνήσεων,οι εκλογές δεν είναι η λύση.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ που θα οδηγήσει άμεσα στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ και ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
Η ελευθερία της πατρίδας και του λαού επιτυγχάνεται με την ανατροπή της κυβέρνησης και την τιμωρία των ενόχων και η αληθινή δημοκρατία επιτυγχάνετε με συντακτική συνέλευση που θα συμμετέχει όλος ο λαός και θα ορίζει ο ίδιος την δική του τύχη και την τύχη της πατρίδας του.
Άρα ο δικός μας σκοπός πρέπει να είναι η ανατροπή της σημερινής πραγματικότητας με το καλύτερο και πιο αποτελεσματικό μέσο που διαθέτουμε ως πολίτες αυτής της χώρας. Καλύτερο, γιατί είναι το πιο εφικτό, μια και είναι στοδικό μας χέρι και πιο αποτελεσματικό, γιατί είναι το μόνο που μπορεί να ανοίξει μια τεράστια πληγή στον οικονομικο-αποικιοκρατικό εχθρό χωρίς να χυθεί ούτε μια σταγόνα αίμα.  
Αυτό το μέσο είναι:
Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
  • ΓΕΝΙΚΗ γιατί αφορά όλους τους πολίτες.
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ γιατί έχει σκοπό την ανατροπή και στόχο τη δημοκρατία.
  • ΑΠΕΡΓΙΑ με τις γνωστές μορφές αλλά και με παύση πληρωμών προς το κράτος όπου συμμετέχουν όλοι.
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ με συνεχή στοχο-προσήλωση στην επίτευξη του σκοπού.
    Αυτή η απεργία δεν είναι σαν αυτές που μέχρι τώρα γνωρίσαμε γιατί, αντίθετα μ’ αυτές, παράγει έργο και έχει αποτέλεσμα. Σ’ αυτή δεν σταματάνε να δουλεύουν οι υπηρεσίες και τα επαγγέλματα ως προς την εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά μόνο ως προς την εξυπηρέτηση του δοσιλογικού κράτους, το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν λειτουργεί πια υπέρ του κοινωνικού συνόλου.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ:
  • Τα σχολεία μένουν ανοικτά με τους καθηγητές στις θέσεις τους, που διδάσκουν τη συμμετοχή του πολίτη στις αποφάσεις του κράτους έτσι όπως θα έπρεπε να είναι.
  • Τα ΜΜΜ λειτουργούν με τους οδηγούς στη θέση τους αλλά κανένας πολίτης δεν πληρώνει εισιτήριο.
  • Τα καταστήματα λειτουργούν κανονικά με τους καταστηματάρχες στις θέσεις τους, αλλά κανένας πολίτης δεν παίρνει αποδείξεις και προτρέπει τους καταστηματάρχες να μην κόψουν.
  • Τα νοσοκομεία φυσικά λειτουργούν κανονικά, αλλά δεν εισπράττουν εισιτήριο από κανέναν πολίτη που τα επισκέπτεται.
  • Οι εφορίες λειτουργούν και εξυπηρετούν τον κόσμο σε όλα τ’ άλλα εκτός από την είσπραξη των φόρων.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ:
1. ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ άνθρωποι από διαφορετικούς χώρους πάνω σε διαρκή αγώνα για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Να πείσουμε τις βάσεις και να πιέσουμε με κάθε μέσο της ηγεσίες όλων αυτών των χώρων. Δεν χρειάζεται να συνεργαστούμε χωρίς κινηματικές, κομματικές ή ιδεολογικές ταμπέλες, αντίθετα, πρέπει να τις χρησιμοποιήσουμε για να πιέσουμε τους χώρους μας.
2. ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΘΕΝΑΡΑ, ως λαός ,στην προσπάθειά τους να μας χωρίσουν.
-  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΚΛΑΔΟΥΣ; Ενωνόμαστε εμείς πάνω και πέρα από κλαδικά αιτήματα και προσπαθούμε να πιέσουμε ακατάπαυστα τον συνδικαλιστικό φορέα στον οποίο ανήκουμε, δίνοντας το παρόν και το προσωπικό μας στίγμα στις συνελεύσεις που πραγματοποιούνται.
-  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ; Ενωνόμαστε εμείς πάνω και πέρα απ’ τα κόμματα και προσπαθούμε να πιέσουμε τον χώρο στον οποίο ανήκουμε στον κοινό αγώνα για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, συμμετέχοντας ενεργά στο κόμμα μας γι αυτό τον σκοπό. Πιέζοντας ακόμη και με παραίτηση από τα κοινοβούλιο της «δικτατορίας» και ένωση με τον λαό στην προσπάθειά του να ανατρέψει αυτή την πραξικοπηματική κυβέρνηση.
-  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ; Τους αντιπαραθέτουμε ότι η Δημοκρατία (αφού την αποκτήσουμε) θα τα λύσει αυτά αλλά ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ.
3. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ για τις λύσεις & ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ για την υλοποίηση τους, ακόμη κι αυτοί που δεν το έχουμε κάνει ακόμη, συμμετέχοντας σε όποιες συλλογικότητες μπορούμε ή και να δημιουργήσουμε τις δικές μας.
4. ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ αυτής της χώρας την ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ που αυτή τη στιγμή εμφανίζεται ως χαραμάδα την οποία, να είστε σίγουροι ,ότι ούτε την γνωρίζουν, ούτε την βλέπουν όλοι.
5. ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΣ. Ένα απ’ αυτά είναι το facebook και είναι καιρός να το εκμεταλλευτούμε για να επικοινωνήσουμε πρώτα μεταξύ μας και μετά με τον έξω κόσμο την ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.
6. ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ;
  • Σε όλους τους ανθρώπους που πιστεύουν στην δημοκρατία και την ελευθερία του πολίτη και της χώρας του.
  • Στους χρωματισμένους, τους κομματισμένους, τους συνδικαλισμένους,που πιστεύουν ότι μπορούν  να πιέσουν τους χώρους τους για τα παραπάνω. Συγκεκριμένα να πιέσουν τόσο πολύ που να φτάσουν τις ηγεσίες ακόμη και σε παραίτηση.
  • Στους αχρωμάτιστους, τους ακομμάτιστους, τους εργαζόμενους που δεν ανήκουν σε συνδικάτα και στους άνεργους που πιστεύουν ότι μπορούν να βοηθήσουν στα παραπάνω.
  • Εν δυνάμει σε κάθε πολίτη αυτής της χώρας.
 ΠΟΤΕ; ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΡΑΓΑΛΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Στο παρακάτω link μπορείτε να προσφέρετε την βοήθειά σας και τις ιδέες σας για την πραγματοποίηση: https://www.facebook.com/events/542581972484120/?source=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή