Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Απάντηση στον πρώην Πρόεδρο της ΤΟ ΝΔ Αιγίου



  • Με λύπη μου σήμερα αντίκρισα στον έντυπο & ηλεκτρονικό τύπο της Ελλάδος, την παραχώρηση από την πλευρά της Ελλάδος, υπό την καθοδήγηση του Αντώνη Σαμαρά και του Βαγγέλη Βενιζέλου, του ονόματος Βόρεια Μακεδονία εις την χώρα των Σκοπίων.

    Επίσης με λύπη μου αντίκρισα στον τύπο της Αιγιαλείας, την ανακοίνωση του πρώην προέδρου της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, κου Νίκου Μιχαλόπουλου περί στεναχώριας εις την οποία υπέπεσε, με το κλείσιμο και την αποκαθήλωση της πινακίδας από τα πρώην γραφεία του κόμματός τους και το άνοιγμα των γραφείων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εις τον ίδιο χώρο.
    Δεν θεωρούμε αγένεια την προσφώνηση μας ως γύφτους από τον κο Μιχαλόπουλο, διότι εμείς ρατσιστές δεν είμαστε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλους τους πατριώτες Έλληνες, ενωμένοι σαν μια γροθιά, για μια εθνικά κυρίαρχη, υπερήφανη Ελλάδα, που δεν παραδίδει τα ονόματα των πάτριων εδαφών της.
    Πέραν όμως της προσωπικής του στεναχώριας, κάτι το οποίο θα μπορούσε και να μην διαλαλήσει εις πάσα την κοινωνία, την ώρα μάλιστα που τόσοι συμπολίτες μας πλήττονται από τις τράπεζες των τοκογλύφων δανειστών μας, θα σταθώ εις την «ανέγερση ανδριάντα» υπέρ του Στρατηγού Γρυλλάκη και όχι εις οιονδήποτε άλλο στέλεχος ή αρχηγό του κόμματος του οποίου τις ιδέες υπηρέτησε ο κος Μιχαλόπουλος, ενός «στρατηγού», που πριν ακριβώς από μία δεκαετία, σε συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία» τον Δεκέμβριο του 2001, φωνασκούσε για το ότι ο Αντώνης Σαμαράς έπεσε θύμα της προπαγάνδας του Αθανάσιου Κανελλόπουλου, του κ. Έβερτ και του κ. Δήμα, οι οποίοι δεν θέλανε να υπάρχει ο όρος Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων, αλλά ταυτόχρονα και μέσω των πολλών συνεντεύξεών που ο ίδιος είχε δώσει, μια εκ των οποίων θέτω και εις την διάθεση της εφημερίδος σας, ο «στρατηγός», παρέδιδε από τότε τα εθνικά δικαιώματα της χώρας μας, ζητώντας «Συνομοσπονδία» με τα Σκόπια και παραχώρηση της ονομασίας Μακεδονίας.
    Κε Μιχαλόπουλε, καλό θα ήταν να αναρωτηθείτε, πέραν της στεναχώριας σας, ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΤΕ, γιατί ποτέ δεν παραιτηθήκατε όταν πολλοί σας έδειχναν τον γκρεμό στον οποίο οδηγούσατε τη χώρα ΚΑΙ φυσικά ΓΙΑΤΙ ακόμη και τώρα που οι συμπατριώτες μας πηδούν από τα μπαλκόνια, ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ…..
    Είναι γνωστό τοις πάσει, ότι οι 300 που όλοι τώρα θυμήθηκαν να κρεμάσουν ή να εκτελέσουν σαν την πηγή του κακού, είχαν ως ηθικούς συναυτουργούς για την κατάντια της χώρας, τοπικά στελέχη στην επικράτεια.
    Φυσικά και δεν περιμένω να μετανοήσει κάποιος, που αυτή την εποχή κι ενώ η χώρα μας και οι πολίτες της ξεπουλιούνται σκλάβοι, στα σκλαβοπάζαρα των Ούνων, η στεναχώρια του έγκειται μόνο στο αν κατέβηκε ένα σύμβολο, μια πινακίδα που εκπροσωπούσε την ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ , την ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ και την ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ.
    Μιας και ο «στρατηγός» Γρυλλάκης και τέτοιου είδους ασήμαντα ανθρωπάρια, ουδέποτε έκαναν το πνεύμα να σκιρτήσει, θα σας πω μόνο ετούτο και είθε ο ΘΕΟΣ να σας βοηθήσει: Χειρότερο της στεναχώριας είναι η αβεβαιότητα και σε αυτή την κατάσταση, είναι που όλοι εσείς οι κομματικοί «υπάλληλοι», φέρατε έναν περήφανο λαό σαν τους Έλληνες….
    Σας πληροφορούμε ότι τώρα πια δεν θα σας επιτρέψουμε να συνεχίσετε το καταστροφικό σας έργο, ως εντολοδόχοι του Αντώνη Σαμαρά…..
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
    Ανδρέας Αποστολόπουλος Μέλος Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου