Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Πέντε βουλευτές θέτουν θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

Προβληματισμός στο Μέγαρο Μαξίμου

Τελειωμένος ακόμη και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ (σ.σ. μετά την κοινωνική απαξίωση) θεωρείται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος αδυνατεί να προβεί σε οποιαδήποτε εκτίμηση για τις μελλοντικές εξελίξεις. «Δεν ελέγχει πλέον κανένα» αναφέρουν όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο. Τις τελευταίες ώρες, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, δείχνει να μην  καταλαβαίνει τι ακριβώς γίνεται. 
Κάποιοι και δεν είναι λίγοι έχουν αρχίσει να θέτουν ακόμη και θέμα αμφισβήτησης του κ. Βενιζέλου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, υπήρξαν αλλεπάλληλες επαφές στελεχών και βουλευτών, προς αυτή την κατεύθυνση. Συγκεκριμένα, υπάρχουν πέντε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που σκέφτονται σοβαρά να θέσουν θέμα ηγεσίας στο Κίνημα.


Η πολιτική αποσταθεροποίηση του κ. Βενιζέλου, όπως είναι λογικό επηρεάζει άμεσα και την σταθερότητα της κυβέρνησης. Για πρώτη φορά στο Μέγαρο Μαξίμου, έχουν αρχίσει να ανησυχούν για τις εξελίξεις. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι οι επόμενες είκοσι μέρες είναι καθοριστικές για την συνοχή της κυβέρνησης. Πάντως, και ο Αντώνης Σαμαράς, δείχνει ανήσυχος, αφού αντιλαμβάνεται ότι με την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, περιορίζονται τα περιθώρια των ελιγμών που του απομένουν.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου