Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Ο Παυλόπουλος και τα στοιχεία για τις μπίζνες Τόμσεν

Λένε στη Βουλή: «Ας έρθει ο Πολ με το καλό και θα καλοπεράσει»...

Κάτι περίεργο παίζεται με τα νάζια που κάνει η Τρόικα τις τελευταίες ημέρες σχετικώς με τις προθέσεις της, αν τελικώς θα έρθει ή όχι ώστε να.....συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με την ελληνική πλευρά και να εκταμιευτεί η πολυπόθητη δόση...

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι στο Μέγαρο Μαξίμου, στο υπουργείο Οικονομικών, αλλά και στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή έχουν αρχίσει και φθάνουν πληροφορίες αλλά και χρήσιμα ντοκουμέντα που δείχνουν ποιοι από τους εκπροσώπους των δανειστών εμπλέκονται σε υπόγειες μπίζνες.

Σύμφωνα με απολύτως ακριβείς πηγές, υπάρχουν στοιχεία εναντίον του επικεφαλής της τριμερούς και απεσταλμένου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, κ. Πολ Τόμσεν.


Ο κακός της παρέας που παριστάνει ότι εκπροσωπεί τους δανειστές της χώρας φέρεται να έχει εξυπηρετήσει συγκεκριμένα επενδυτικά συμφέροντα. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν το έκανε ή το κάνει άδολα ή εάν έχει και υλικό αντίκρισμα αυτή η υπηρεσία του. Επίσης, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν είναι σε γνώση της επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κ. Κριστίν Λαγκάρντ οι επαφές και οι συναλλαγές του στενού συνεργάτη της.

Το σίγουρο είναι ότι ένα πρόσωπο, την εγκυρότητα του οποίου δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς, ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος, δεν θα έπαιρνε το θάρρος να θίξει τα κακώς κείμενα της τρόικας. «Μήπως το μόνο που εξυπηρετεί η τρόικα είναι τα διάφορα funds από εδώ κι από εκεί;», σχολίασε ο πρώην υπουργός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM».

Το σχόλιο του βουλευτή και ο χρησμός του υπουργού

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά Μακεδόνα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος σε ένα δημοσιογραφικό πηγαδάκι στη Βουλή χθες το μεσημέρι σχολίασε: «Για να το λέει ο Παυλόπουλος τότε υπάρχουν στοιχεία και τώρα εξηγείται γιατί ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας είναι πυρ και μανία με τον Τόμσεν, στον οποίο έχει πολλά μαζεμένα...». Ποτέ δεν είναι αργά να τους βάλουμε στη θέση τους κι όπως έδειξε έξω από το Μαξίμου ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος το βράδυ της Δευτέρας, όποτε χρειάζεται άμυνα ο κ. Στουρνάρας πάντα βρίσκει υποστηρικτές.

εφημερίδα NEWSBOMB


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου