Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Ο Β. Καπερνάρος για τα Επιδοτούμενα Δάνεια απο τον ΟΕΚ

KAPERNAROS Ο Β. Καπερνάρος για τα Επιδοτούμενα Δάνεια απο τον ΟΕΚ

Τι θα γίνει κύριε Βρούτση;

Πριν από μερικούς μήνες η κυβέρνηση «σωτήρας» ανακοίνωσε ρυθμίσεις γι α τα στεγαστικά δάνεια. Ρυθμίσεις που δεν περιελάμβαναν τα κόκκινα δάνεια, δηλαδή τα δάνεια εκείνων που έχουν πραγματική ανάγκη, αλλά ούτε και τα επιδοτούμενα δάνεια από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, με αποτέλεσμα οι δανειολήπτες να μπορούν να έρθουν σε συμφωνία με τις τράπεζες αλλά όχι με τον ΟΕΚ, δηλαδή το κράτος.

Μετά τη δημόσια κατακραυγή ο κ. Βρούτσης διαφήμιζε ως πρωτοβουλία του τις ρυθμίσεις και για τα δάνεια του ΟΕΚ. ‘Όλοι οι ‘Έλληνες με τέτοια δάνεια, έσπευσαν στις τράπεζες για να ρυθμίσουν τα δάνειά τους αλλά καμία τράπεζα δεν ήταν ενήμερη για τις ανακοινώσεις Βρούτση. Δυστυχώς πέρασε «στα ψιλά» ότι η τρόικα «μάζεψε» τον Υπουργό και του έβαλε πιπέρι στο στόμα γι’ αυτή την εξαγγελία.


Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα για τα επιδοτούμενα δάνεια του ΟΕΚ με αποτέλεσμα οι εξαθλιωμένοι δανειολήπτες να συνεχίζουν να πληρώνουν υπέρογκες δόσεις ή να μπαίνουν στις μαύρες λίστες των τραπεζών.

Καλώ τον κ. Βρούτση να ομολογήσει στον Ελληνικό λαό τις δεσμεύσεις που έχει έναντι των προϊσταμένων του τροϊκανών, να πραγματοποιήσει τις πολυδιαφημιζόμενες ρυθμίσεις αλλά και να συμπεριλάβει αναδρομικά όλους εκείνους τους δικαιούχους του ΟΕΚ που για να επιτύχουν την ρύθμιση με τις τράπεζες παραιτήθηκαν από την επιδότηση του επιτοκίου του δανείου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου