Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

"ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ" - Εφοδος της ΕΛΑΣ στα σπίτια των βουλευτών Π.Ηλιόπουλου-Γ.Γερμενή-Στ.Μπούκουρα

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής παραγγελίας διεξάγεται αυτή την ώρα, έρευνα από τη ΔΑΕΒ (Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Βίας), στις οικίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής κ.κ. Π. Ηλιόπουλου, Γ. Γερμενή και Στ. Μπούκουρα.

Όπως ανακοίνωσε η ΓΑΔΑ, στο πλαίσιο εισαγγελικής παραγγελίας άνδρες της Αντιτρομοκρατικής ερευνούν τα σπίτια των βουλευτών Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Γιώργου Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα.

Η έρευνα γίνεται με εισαγγελική παραγγελία στο πλάισιο της ανακριτικής διαδικασίας επί των απαγγελθεισών κατηγοριών για "ένταξη" και "διεύθυνση" σε "εγκληματική οργάνωση".

Οι αστυνομικοί είχαν πάρει σχετική εντολή εδώ και περίπου μία εβδομάδα, αλλά η απόφαση για την έφοδο ελήφθη σήμερα.


Συγκεκριμένα ερευνώνται τα σπίτια του Ηλιόπουλου σε Ραφήνα, Γερμενή σε Καισαριανή και Μπούκουρα σε Αθήνα και Κόρινθο.

Η απολογία των τριών βουλευτών ενώπιον των δύο εφετών ανακριτριών έχει προσδιορισθεί για το Σάββατο.

Το προανήγγειλε ξεκάθαρα από προχθές η Ε.Ζαρούλια πως το Σάββατο που έρχεται θα έχουμε νέο κύμα συλλήψεων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Οι πρώτες πληροφορίες είναι ότι δεν υπήρξε κανένα εύρημα.

Οι Π.Ηλιόπουλος και Γ.Γερμενής, όπως είχε αποκαλύψει και το defencenet.gr, ήταν ο πραγματικός στόχος των παρακρατικών-τρομοκρατών στην δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής την 1η Νοεμβρίου, λόγω ομοιότητας με τους νεκρούς.

Κάτι που και οι δύο επιβεβαίωσαν τονίζοντας ότι μόλις είχαν παραδώσει τα όπλα τους και κατευθύνονταν στα γραφεία. Μάλιστα ο πατέρας του Γ.Γερμενή βρικσόταν ήστα στα γραφεία όπου είχαν δώσει ραντεβού.

Το ότι γλίτωσαν από τους τρομοκράτες, δεν σημαίνει ότι μπορεί να γλιτώσουν και από την αντιτρομοκρατική...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου