Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΥΠΑΡΧΕΙ κανένας Εισαγγελέας να την μαζέψει Αυτή; Διαφορετικά πλακώστε τη στις Λεμονόκουπες!- ΒΟΥΛΤΕΨΗ: “Aν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα κλείσουν τα ΑΤΜ”

154 


Την τρομολαγνεία προσπαθεί να επιβάλλει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, κάνοντας λόγο για “κλείσιμο τραπεζών και ΑΤΜ”. Η Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο,
δήλωσε πως σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας κάνει παλικαριές στην Ευρώπη “δεν θα αργήσουν να κλείσουν τα ΑΤΜ και στην Ελλάδα, όπως έγινε και στην Κύπρο”.
Ειδικότερα η κ. Βούλτεψη τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλει και πολύ να κλείσει το ΑΤΜ εάν πάει ο κ. Τσίπρας και κάνει τις παλικαριές του στην Ευρώπη». Παράλληλα η κ. Βούλτεψη εξαπέλυσε ταυτόχρονα σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Σκουρλέτη περί χρηματισμού βουλευτών για την προεδρική εκλογή λέγοντας πως «υπήρξε ρεσιτάλ αθλιότητας» και η ανεξάρτητη –όπως είπε- δικαιοσύνη να το αποδείξει.
Πρόσθεσε ταυτόχρονα πως «ο ΣΥΡΙΖΑ βρίζει όλη μέρα, είναι ένας οχετός και μια δυσοσμία».
Να θυμίσουμε ότι προ ημερών ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος είχε δηλώσει «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Αν τα πράγματα είναι δύσκολα με τη Νέα Δημοκρατία, με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δυσκολότερα, αλλά δεν θα καταστραφούμε κιόλας».
Να αποφασίσουν στη ΝΔ τι τελικά θα συμβεί αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, καταστροφή ή όχι;

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου