Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Η δουλειά δεν είναι ντροπή ούτε ο εθελοντισμός.Ο υπουργός όμως είναι ντροπή!!!


Εθελοντές εκπαιδευτικούς αναζητάει ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος ώστε να κάνουν τη δουλειά που δεν κάνουν οι δεθελοντές εκπαιδευτικοί.
Με αυτό τον τρόπο ο υπουργός σχεδιάζει να καλύψει τις 1100 κενές θέσεις που υπάρχουν στα σχολεία και δεν μπορούν να καλυφθούν με δεθελοντές εκπαιδευτικούς επειδή αυτοί θέλουν να πληρώνονται ενώ το κράτος δεν θέλει να τους πληρώνει.

Έτσι οι εθελοντές εκπαιδευτικοί δεν θα πληρώνονται γιατί τότε δεν θα είναι εθελοντές. Γιαυτό άλλωστε υπάρχουν οι εθελοντές, για να δουλεύουν τζάμπα. Όμως, μπορεί να μην πληρωθούν με χρήμα αλλά θα πληρωθούν με μόρια που θα τους βοηθήσουν να ανέβουν θέσεις στους πίνακες κατάταξης ώστε κάπως, κάπου, κάποτε, επιτέλους, να διοριστούν. Έτσι θα πάψουν να είναι εθελοντές εκπαιδευτικοί και θα γίνουν και αυτοί δεθελοντές εκπαιδευτικοί.



Με αυτό τον τρόπο οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί θα αποκτήσουν πείρα οπότε όταν θα διοριστούν θα είναι έτοιμοι να διδάξουν χωρίς να χρειάζονται κάποιο χρόνο προσαρμογής.

Επίσης οι εθελοντές εκπαιδευτικοί θα εξαιρεθούν από την αξιολόγηση οπότε δεν θα ζουν με τον φόβο της απόλυσης. Μόνο με τον φόβο της λιμοκτονίας.



Αν κάποιος εθελοντής εκπαιδευτικός υπήρξε εθελοντής και στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 τότε στα μόρια που θα πάρει ως εθελοντής εκπαιδευτικός θα μπορέσει να προσθέσει και τα μόρια που πήρε ως εθελοντής μαλάκας ώστε τελικά να μοριοδοτηθεί ως μαλάκας-εκπαιδευτικός.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος κάνει πράξη τη φαντασία στην εξουσία.

Οι μελλοντικοί εθελοντές εκπαιδευτικοί ήδη έχουν κάνει ουρά έξω από το γραφείο του υπουργού ώστε να προλάβουν να δηλώσουν τα εθελοντικά συναισθήματα τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη κάποιοι εθελοντές εκπαιδευτικοί έχουν πιαστεί στα χέρια για το ποιος θα πρωτοπρολάβει.

Όμως έπειτα από αντιδράσεις του εκπαιδευτικού κόσμου και διαφόρων φιλοζωικών εταιρειών, ο Ανδρέας Λοβέρδος αναγκάστηκε να κάνει ΕΔΕ στον εαυτό του ώστε να μάθει πως του ήρθε τέτοια μαλακία.

Πάντως αν το καλοσκεφτείς, η δουλειά δεν είναι ντροπή. Ούτε ο εθελοντισμός είναι ντροπή. Ο υπουργός όμως είναι ντροπή.

(Τι ακριβώς εννοεί ο Αντώνης Σαμαράς και οι υπόλοιποι φωστήρες της κυβέρνησης όταν αναφέρονται σε πρωτογενές πλεόνασμα; Πλεόνασμα σε μόρια;)

takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου