Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Γιατί ο Τσίπρας άνεκρινε επί 45 λεπτά τον Σταθάκη που έφυγε άρον άρον από το υπουργείο – Η αινιγματική δήλωση για το …ξεχασμένο 1 εκατ. ευρώ και οι φήμες για παραίτηση!

maximou-5706_10062014095618_6
Περίεργη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου με κεντρικό πρόσωπο τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το γεγονός ότι σήμερα το απόγευμα ο υπουργός Οικονομίας διέκοψε τη συνεδρίαση της διυπουργικής που ήταν σε εξέλιξη στο Υπουργείο και μετέβη στο πρωθυπουργικό γραφείο, όπου παρέμεινε για περίπου 45 λεπτά. Μάλιστα οι δημοσιογράφοι που ήταν στο υπουργείο τον είδαν να φεύγει σχεδόν τρέχοντας.


Η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 18:00, ενώ ο πρωθυπουργός μιλούσε στο τηλέφωνο με την Γερμανίδα Κεγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες ο κύριος Σταθάκης είχε ακόμα μία συνάντηση με τον κύριο Τσίπρα, διάρκειας δύο ωρών, χωρίς να γίνει γνωστό ακριβώς το αντικείμενο.

Όλη αυτή η κινητικότητα φούντωσε τα σενάρια για το τι ακριβώς συμβαίνει. Φήμες θέλουν τον κ. Σταθάκη να είναι ο υπουργός με το «προβληματικό» πόθεν έσχες και το… ξεχασμένο 1 εκατ. ευρώ.

Με τις φήμες να στρέφονται γύρω από το πρόσωπο του Γιώργο Σταθάκη, δημοσιογράφοι ρώτησαν ευθέως σήμερα τον υπουργό Οικονομίας αν πράγματι είναι ο ίδιος εκείνος με το «προβληματικό» πόθεν έσχες. «Δεν μπορώ να προβώ σε καμία δήλωση με βάση το νόμο, πριν ολοκληρώσει η βουλή τον έλεγχό της», ήταν η απάντηση του κ. Σταθάκη.

Πάντως άλλες πληροφορίες θέλουν η εσπευσμένη συνάντηση Τσίπρα – Σταθάκη να έχει σχέσει με τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα.


πηγή