Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Τζιτζικώστας: «Να μην κάνουμε τη χάρη στο σύστημα που θέλει τη ΝΔ καθηλωμένη»

Τζιτζικώστας: «Να μην κάνουμε τη χάρη στο σύστημα που θέλει τη ΝΔ καθηλωμένη»
«Ή θα εγκλωβιστούμε σε μία αέναη μεταβατικότητα ή θα αγκαλιάσουμε ξανά την κοινωνία, που χάσαμε», δήλωσε από τη Χαλκιδική για την επόμενη μέρα της Νέας Δημοκρατίας, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Σας καλώ να μην περιμένουμε άλλο και να τολμήσουμε. Να μην κάνουμε τη χάρη στο σύστημα Τσίπρα. Το σύστημα που θέλει τη Νέα Δημοκρατία καθηλωμένη, γιατί έτσι πιστεύει ότι κερδίζει χρόνο, γιατί έτσι νομίζει ότι θα διατηρηθεί στη θέση του για πολύ ακόμα», τόνισε κατά την ομιλία του στον Πολύγυρο ο κ. Τζιτζικώστας.


Για το 23% ΦΠΑ στην παιδεία, τόνισε ότι «αυτό το έκτρωμα στην παιδεία δεν πρέπει να περάσει και δεν θα αφήσουμε να περάσει». 

«Τους καλώ να κάνουν πίσω και να μην διανοηθούν ξανά να βάλουν τις ιδεοληψίες τους, πάνω από το μέλλον των παιδιών της Ελλάδας. Αυτές τις λογικές θα τις πολεμήσουμε και θα τις ξεριζώσουμε», ανέφερε.

Ακόμη, ζήτησε, να προχωρήσει άμεσα η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, «όχι μόνο γιατί είναι ζωτική για τη βιωσιμότητα του τραπεζικού τομέα, αναγκαία για τη λειτουργία της αγοράς και των επιχειρήσεων, αλλά και γιατί πρέπει να διαφυλαχθούν στο ακέραιο οι καταθέσεις όλων των πολιτών».

Ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφθηκε τα Νέα Μουδανιά, την Κασσανδρεία, τη Νικήτη και τον Πολύγυρο και είχε συναντήσεις με δημάρχους, στελέχη της ΝΔ και εκπρόσωπους τοπικών φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου