Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015

ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΔΩΝΗ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ: Εδωσε τα ρέστα του στα εγκαίνια του γραφείου του

αδωνισ
Σε μια δήλωση «ποταμό» κατά Τσίπρα όπου τον «στόλισε» κανονικότατα σχολιάζοντας μία προς μία τις κινήσεις του πρωθυπουργού προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με την ευκαιρία των  εγκαινίων του προεκλογικού του γραφείου στη Θεσσαλονίκη.


«Στη Ρωσία ήταν σούζα. Γιατί αν δεν ήταν σούζα θα τον είχαν μπαγλαρώσει. Μη λέμε τώρα ονόματα και μην θίγουμε υπολήψεις», είπε χαρακτηριστικά.

«Κάναμε αγιασμό, ξέρετε γιατί; Είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι και το λέμε με υπερηφάνεια. Δεν δίνουμε εξετάσεις στην Αριστερά. Θέλουν αυτοί να είναι άθεοι με «γεια τους με χαρά τους», είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Εμείς είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι, μας αρέσει η Ελλάδα, την αγαπάμε την Ελλάδα και όταν ακούμε τον εθνικό μας ύμνο στεκόμαστε προσοχή, όχι σαν μερικούς μερικούς που στο άγαλμα, μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη με ανοιχτά τα πόδια και τα χέρια στις τσέπες, σαν να μην καταλαβαίνουν τι είναι αυτό που ακούνε».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης έκανε εγκαίνια του προεκλογικού του γραφείου στη Θεσσαλονίκη (Αγίου Δημητρίου 70) από όπου με αφορμή τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης σημείωσε μεταξύ άλλων:
«Στη Μακεδονία χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας.+ Είναι για μένα πολύ αγαθή τύχη ότι 26 Οκτωβρίου, μία μέρα χαρμόσυνη για τη Θεσσαλονίκη, χαρμόσυνη για την Ελλάδα, διότι είναι η μέρα που απελευθερώθηκε η Θεσσαλονίκης μας από τους Τούρκους το 1912, κι αισθάνομαι πολύ μεγάλη χαρά που έρχομαι εδώ 26 Οκτωβρίου του 2015 για να μας απελευθερώσω από την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς».
Παράλληλα, ζήτησε την ψήφο αλλά και τον αγώνα των υποστηρικτών του, γιατί όπως είπε δεν έχει μηχανισμούς και η υποψηφιότητά του ήταν «αναπάντεχη».

πηγή