Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Άδωνις: Καλά κάνουν τόσοι βουλευτές και δεν θέλουν να εκλεγώ πρόεδρος της ΝΔ, γιατί αν βγω, τότε θα πρέπει να λογοδοτήσουν
 

«Θέλω να πω στον κ. Τσίπρα μία κουβέντα. Καταλαβαίνω γιατί με στοχοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ, κάθε μέρα .Καταλαβαίνω, γιατί ο ίδιος έβγαλε ανακοίνωση προχθές εναντίον μου από το Γραφείο Τύπου του, γιατί μίλησαν εναντίον μου ο κ. Τσακαλώτος στην Βουλή, ο κ. Σταθάκης και δεν ξέρω πόσοι άλλοι, που δεν πρόλαβα να παρακολουθήσω. Είμαι τελείως βέβαιος ότι, δεν θέλει καθόλου ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να εκλεγώ αρχηγός στην Ν.Δ. Και θέλω να τους πω λοιπόν έχουν απόλυτο δίκιο. Πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην εκλεγώ αρχηγός στην Ν.Δ., γιατί εάν εκλεγώ δεσμεύομαι, ότι ο κ. Τσίπρας θα λογοδοτήσει, για την ζημιά που έκανε στην χώρα», Τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη τύπου στα ΙωάννιναΟ υποψήφιος για Πρόεδρος της ΝΔ δεν δίστασε στην συνέχεια να ξεκαθαρίσει ότι το φάντασμα του Grexit έχει επανέλθει, ενώ δεν έχασε ευκαιρία να τόνισει πως η Κυβέρνηση είναι ασταθής.  «Η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, παραπαίει. Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι , το να κερδίζεις την εξουσία λέγοντας ψέματα δεν σε σώζει. Μπροστά του έχει να ψηφίσει μέτρα, όχι απλώς αντίθετα με το προεκλογικό του πρόγραμμα και την φιλοσοφία του κόμματος του, αλλά είναι επαχθή και επονείδιστα για να χρησιμοποιήσω μία παλιά έκφραση της κ. Κωνσταντοπούλου» .

Μάλιστα υπογράμμισε, ότι «σε αυτή την δύσκολη στιγμή για την χώρα που όπως φαίνεται η Κυβέρνηση χάνει τον έλεγχο» , η αναδιοργάνωση της Ν.Δ. και όσο το δυνατόν η συντομότερη ισχυροποίηση της, «είναι στοίχημα και για την χώρα όχι μόνο για την Ν.Δ.».

Όσον αφορά για την διεξαγωγή ντιμπέιτ είπε: «Δημοκρατία χωρίς να μιλάμε μεταξύ μας, δεν υπάρχει. Δεν έχω ακούσει επίσημα ότι κάποιος φοβάται για το ντιμπέιτ, είναι ψεύτικη συζήτηση θεωρώ».

Απευθυνόμενος προς τους υποψήφιους αρχηγούς της Ν.Δ. είπε:

Παρακαλώ πολύ με σεβασμό τους συνηποψηφίους να αφήσουν τις δικαιολογίες και να πάμε να κάνουμε μια πολιτισμένη κουβέντα. Προφανώς και δεν κινδυνεύει η ενότητα την Ν.Δ., εάν μιλήσουμε μπροστά σε μία ανοικτή κάμερα .Αν δεν μπορούμε να μιλήσουμε πολιτισμένα μπροστά σε μία ανοικτή κάμερα, πόσο μάλλον πίσω από μία κλειστή πόρτα.πηγή