Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Μητσοτάκης:«Η Ελλάδα θα ήταν καλύτερη αν εφαρμόζονταν αυτά που έλεγε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης»



 
 Στρατιώτης του κόμματος ανεξαρτήτως αποτελέσματος στη διαδικασία... για την ανάδειξη νέου προέδρου δεσμεύτηκε πως θα μείνει ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αγρινίου, υπογραμμίζοντας πως η η ενότητα της ΝΔ δεν κινδυνεύει από την δημοκρατική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος.


«Θέλω μια Νέα Δημοκρατία που ο παραδοσιακός Δεξιός θα αισθάνεται άνετα με τον μετριοπαθή Κεντρώο», τόνισε μεταξύ άλλων, «θέλω μία Νέα Δημοκρατία που να ανήκει σε όλους τους Νεοδημοκράτες. Αυτή τη Νέα Δημοκρατία φαντάζομαι και αυτή τη Νέα Δημοκρατία μπορούμε να κάνουμε πράξη. Να την ανοίξουμε διάπλατα. Να κάνουμε καταστατικές αλλαγές. Μας αξίζει κάτι καλύτερο και με τη δική σας δύναμη, αυτό το καλύτερο μπορούμε να το έχουμε. Μπορούμε να το έχουμε και στη Νέα Δημοκρατία και στη χώρα», προσέθεσε.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ είπε πως «δεν αξίζει στη ΝΔ ένας πρόεδρος σαν τον Τσίπρα» και ταυτόχρονα άσκησε κριτική στην πολιτική τής κυβέρνησης, μιλώντας για «καταστροφική διακυβέρνηση» .

Ακόμη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε περήφανος για το όνομά του, τονίζοντας «πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δικαιώθηκε και πως η Ελλάδα θα ήταν καλύτερη εάν εφαρμόζονταν αυτά τα οποία έλεγε». Σε αυτό το σημείο τόνισε, ότι «δεν αρκεί το όνομα για να έχει συνέχεια κάποιος στην πολιτική», προσθέτοντας ότι «ο κόσμος με επανεξέλεξε και δεύτερη και τρίτη φορά».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος περιοδεύει σήμερα στην Δυτική Ελλάδα, το απόγευμα θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Πάτρα.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου