Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015

Καμμένος "πολυβολεί" κατά Φίλη για τη Γενοκτονία των Ποντίων! Τι του απαντά

Image
Οι δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη για τη Γενοκτονία των Ποντίων προκαλεί ισχυρότατους τριγμούς στην κυβέρνηση. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος σε ομιλία του από την Κέλλη στη Μακεδονία έκανε σφοδρή επίθεση στον Νίκο Φίλη.Τα όσα είπε δείχνουν ότι αυτή η υπόθεση μπορεί να έχει απρόβλεπτες εξελίξεις:


“Θέλω λοιπόν να στείλω ένα μήνυμα από εδώ, από την καρδιά της Μακεδονίας, να μην διανοηθεί κανείς ότι θα παραδοθεί το όνομα της Μακεδονίας. Και σε αυτό θέλω να διαβεβαιώσω ότι οι εγγυητές θα είμαστε όλοι εμείς. Η Μακεδονία είναι ελληνική, η Μακεδονία είναι μία, η Μακεδονία είναι ποτισμένη με αίμα και κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί την ονομασία της. Το λέω αυτό, διότι ακούγονται διάφορες δήθεν μοντέρνες φωνές, οι οποίες στο όνομα της παγκοσμιοποίησης, της νέας τάξης πραγμάτων, αρχίζουν και ξεχνούν ή παραλλάσουν την Ιστορία, όπως αυτό το ανιστόρητο που ακούσαμε προχθές για το θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Ε, λοιπόν, θα υπάρχουμε και εμείς οι οποίοι θα αντιστεκόμαστε. Η Γενοκτονία των Ποντίων έγινε και ως απάντηση στην προχθεσινή πολιτική πράξη του υπουργού Παιδείας, εγώ δηλώνω ότι σε όλα τα στρατόπεδα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα γίνουν εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, όπως επίσης και εκδηλώσεις οι οποίες θα αφορούν το σύνολο των εθνικών μας θεμάτων, για τα οποία κάποιοι έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα ότι ούτε συμβιβαζόμαστε, ούτε βάζουμε «νερό στο κρασί μας», ούτε υποχωρούμε”.