Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Μπέης: Έχουμε ξεφτιλιστεί, είμαστε ρεζίληδες

ΒΙΝΤΕΟ-Μπέης: Έχουμε ξεφτιλιστεί, είμαστε ρεζίληδες


«Είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων και των ευθυνών που έχουμε απέναντι σε αυτό το έθνος. Έχουμε καταξεφτιλιστεί και εμείς ως Ελλάδα και η Κύπρος», είπε ο καθηγητής πολιτικής Δικονομίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κώστας Μπέης, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
«Το μόνο θετικό που βγήκε από τις εξελίξεις στην Κύπρο είναι ότι ξεσκεπάστηκε η φούσκα της Ρωσίας, η οποία δεν έχει καμία διάθεση να στηρίξει την Ελλάδα και την Κύπρο. Είμαστε μόνοι μας και οφείλουμε να αναλάβουμε την ευθύνη της μοναξιά μας. Γι’ αυτό δεν έχω καμία διάθεση να παρακολουθήσω την παρέλαση και άλλες εορταστικές εκδήλωσεις. Δεν γιορτάζω, είμαστε για κλάματα και όχι για γιορτές και πανηγύρια», ανέφερε.
Ο καθηγητής τόνισε ότι «η μόνη ευχή που μπορούμε να διατυπώσουμε είναι μη χειρότερα», ενώ όπως είπε «δεν μου φταίνε οι άλλοι εμείς φταίμε γιατί δεν μπορέσαμε ποτέ να σταθούμε στα πόδια μας, πάντα μας έσερναν οι ξένοι».
«Τα βιώματά μας δεν μας δίδαξαν ότι έπρεπε να φτιάξουμε ένα κράτος σεβαστό στο εξωτερικό. Είμαστε ρεζίληδες. Όπου και να γυρίσω το πρόσωπό μου η Ελλάδα με πληγώνει», υπογράμμισε.

Δείτε το βίντεο από τον ANT1


Πηγή:enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου