Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Η ΚΥΠΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ" ΕΚΑΝΕ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ ΣΕ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΤΑΙΝΑΡΟ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

karamanlis1


Είναι να απορεί κανείς με την πολιτική απάθεια που επιδεικνύει με προκλητικό τρόπο, ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας που επί των ημερών του στρώθηκε το χαλί για να μπει η χώρα στο ΔΝΤ, παραδίδοντας τη σκυτάλη στον εκπρόσωπο ξένων συμφερόντων, Τζέφρι που κατέστρεψε τον σύγγχρονο ελληνισμό και έδωσε την πατρίδα αμαχητί στους διεθνείς τοκογλύφους.
Το Σαββατοκύριακο που ήταν και τριήμερο χαλάρωσης(αφού ο ίδιος σκοτώνεται στην κούραση)ο Κ.Καραμανλής πήρε την οικογένεια και έφυγε για το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ευρώπης, το Ακρωτήριο Ταίναρο. Εκεί τον αιφνιδιάσαμε. Μαζί του στον περίπατο στο ακρωτήρι, δίπλα στην νεκροπομπή του Ταινάρου, ήταν η σύζυγός του Νατάσα(όλοι θυμόμαστε πως ανεδείχθη σε χειρουργό)και τα δίδυμα.
Ο "κουρασμένος"κατά τις πληροφορίες μας διέμεινε στην έπαυλη με πισίνα του Κυριάκου Γριβέα, στενού φίλου της οικογένειας Μητσοτάκη στο Οίτυλο, παλιού διευθυντή της ΝΔ και πρώην συμβούλου του Κ.Καραμανλή.
karamanlis2
Η Κύπρος βούλιαζε, η Ελλάδα ταρακουνιόταν από τους μετασεισμούς και ο κατάκοπος μεγάλος ηγέτης, τέντωνε την αρίδα του ατενίζοντας το Αρχιπέλαγος.
Αυτοί πάντως περνάνε καλά. Αλοίμονο στη φτωχολογιά.
karamanlis3
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου