Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Γιατί "απασφάλισαν" οι καραμανλικοί...


Ήταν Νοέμβριος του 2009. Ο Καραμανλής είχε χάσει τις εκλογές ..αέρα από το ΠΑΣΟΚ και οι ζυμώσεις  για την διαδοχή ήταν στο ...πικ τους! Τότε σε μια συνεδρίαση στο Κάραβελ είχε πει ο Καραμανλής : "Toν νέο πρόεδρο θα τον στηρίξουμε όλοι και όποιος δεν το κάνει θα έχει να κάνει μαζί μου".
Από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και ο Καραμανλής δεν μίλησε ποτέ δημόσια για οτιδήποτε.
Οι φήμες για την σχέση του με τον Αντώνη Σαμαρά, πάντα έδιναν και έπαιρναν. Τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν άλλοτε να μην μιλιούνται και άλλοτε να είναι πραγματικά "ενα" ήταν κατά συρροή, αφού αυτή η σχέση παντα πούλαγε.. Την τελευταία εβδομάδα υπάρχει ωστόσο μια έντονη κινητικότητα, που επιβεβαιώνεται από όλες τις πλευρές.
"Οι καραμανλικοί είναι εδώ" έλεγε στα parapolitika.gr βουλευτής, που ανήκει στο στενό πυρήνα του πρώην πρωθυπουργού. Δεν είναι μόνο ο Παυλόπουλος, ο Αντώναρος και ο Παπαθανασίου. Είναι μια σειρά στελεχών που χωρίς να κάνουν ευθεία αναφορά στον πρώην πρωθυπουργός, ασκούν έντονη αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Ο κατάλογος είναι μακρύς και τα μηνύματα που έρχονται στα parapolitika.gr είναι πως θα μεγαλώσει και άλλο.
Οι επίσημες πληροφορίες διαψεύδουν πως αυτό δεν είναι συντονισμένο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει...
"Ο πρόεδρος δεν είναι απροστάτευτος και αν κάποιος τον πειράξει θα πάρει το μήνυμα " έλεγε άλλος καραμανλικός στη Βουλή, τονίζοντας πως ο πρώην πρωθυπουργός παρακολουθεί τα πάντα από το γραφείο του και είναι σε στενή επαφή με τους συνεργάτες του...
Μάλιστα για την επίθεση από μερίδα του τύπου έπεσε συναγερμός. Ο Καραμανλής το μόνο που έκανε , λένε οι καλά γνωρίζοντες ήταν να γνέψει καταφατικά στα στελέχη του...
"Αυτό το "θα έχει κάνει να κάνει μαζί μου"  δεν του είχε δώσει πολύ βάση κανένας..." σχολίασε δηκτικά η ίδια πηγή.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου