Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Στο Χίλτον με τον Λάκη Γαβαλά ο Καμίνης;

Καμίνης-Γαβαλάς

Του Γιάννη Ντάσκα
Κιμάς έγιναν μεταξύ τους το βράδυ της Δευτέρας ο Ευαγγελάτος και ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑΘέμης Μπαλασόπουλος με αφορμή το ποιος καταλαβαίνει μεταξύ τους από λαϊκισμό και ποιος δεν καταλαβαίνει.

«Κοιτάξτε στον καθρέφτη να μάθετε για το λαϊκισμό» είπε ο Θέμης Μπαλασόπουλος.
«Και εγώ σας απαντώ ότι σας κοιτάω κατά πρόσωπο» του απάντησε ο κ. Ευσαγγελάτος.
Αφορμή για την ακραία αντιπαράθεση η αποκάλυψη του κ. Μπαλασόπουλου ότι  το βράδυ της Κυριακής ο Δήμαρχος Καμίνης έτρωγε με τον Λάκη Γαβαλά στο Χίλτον.
«Αυτή την αγωνία έχει για την Αθήνα και αυτό τον αγώνα κάνει ώστε να τρώει με το Λάκη Γαβαλά στο Χίλτον» είπε ο κ.Μπαλασόπουλος.
Και ο Ν.Ευαγγελάτος του μίλησε για λαϊκισμό και δεν καταλαβαίνει ποια σημασία έχει που έτρωγε ο Δήμαρχος Αθηναίων.
Εδώ υπάρχει θέμα. Ενδιαφέρει πάντα και τους πάντες που και ποιόν τρώει ο Δήμαρχος Αθηναίων.Πάντα και τους πάντες.
Ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης οικονομικής κατά τις οποίες εργαζόμενοι μαζεύουν από τα σκουπίδια πολυκατοικιών αλλά και επαύλεων(όπως αυτή του Νίκου Ευαγγελάτου) ενδιαφέρει για να φάνε οι Υπουργοί και οι Δήμαρχοι όλων των πόλεων, πόσο μάλλον της Αθήνας είναι στη γυάλα.
Το αν έτρωγε την Κυριακή ,στην κορύφωση της κρίσης ο Δήμαρχος με το Λάκη Γαβαλά και μάλιστα στο Χίλτον έχει τεράστια σημασία για το περιεχόμενο της συνάντησης και της συζήτησης.
Τι μπορεί να συζητούσε με έναν άνθρωπο-πρόκληση στη νομιμότητα ο Δήμαρχος; Τι μπορεί να συζητούσε με τον Λάκη Γαβαλά,τον συγκεκριμένο Λάκη Γαβαλά με τις τεράστιες οφειλές στο Δημόσιο,την τεράστια περιουσία και την προκλητική αποφυλάκιση ΠΡΙΝ τακτοποιηθούν οι νομικές εκκρεμότητές του;
Τι δουλειά είχε στο Χίλτον ο Δήμαρχος χθες ειδικά;
Έχει και ας μας συγχωρεί ο μη λαϊκίζων Ν.Ευαγγελάτος,και παραέχει σημασία γιαυτό περιμένουμε από το Δήμαρχο να διαψεύσει τον κ. Μπαλασόπουλο και να μην είναι αλήθεια.Αν είναι είναι σκέτη πρόκληση σε όλα τα επίπεδα.
paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου