Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Την πλάτη των Ανεξάρτητων Ελλήνων βλέπει το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις και σύντομα την ίδια μοίρα θα έχει και η Ν.Δ. του Σαμαρά!!!


Είναι γνωστό σε όλους μας ποιος είναι ο ρόλος των δημοσκοπήσεων τόσο κατά την διάρκεια μιας κυβερνητικής θητείας ,όσο και κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Οι Έλληνες δημοσκόποι , μεγάλοι εργολάβοι των κομματικών καθεστωτικών οικοδομημάτων προσφέρουν με το αζημίωτο τις "πολύτιμες " υπηρεσίες τους, παρουσιάζοντας το κρέας για ψάρι...Με μια επιπόλαια αναδρομή στα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που έβγαζαν κατά καιρούς οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, βλέπουμε πως σχεδόν πάντα προσπαθούσαν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη, παρουσιάζοντας "επιστημονικά τροποποιημένα τα ευρήματα τους" με τέτοιο τρόπο που θα ικανοποιούσε τα θέλω και τα συμφέροντα του εντολέα τους.
Σε πολλές περιπτώσεις αυτή η ανήθικη διαστρέβλωση της επιστημονικότητας των μετρήσεων και των στατιστικών εργαλείων καθώς και της πολιτικής ηθικής φέρνει αποτελέσματα. Ο κόσμος σε μεγάλο βαθμό επηρεάστηκε από την εικονική πραγματικότητα που του παρουσίαζαν τα ΜΜΕ και το κλίμα που δημιουργούνταν από τις κάλπικες μετρήσεις των εθνικών νταβατζήδων.Το έργο αυτό όμως είναι παλιό και οι δυνατότητες να επαναληφθεί το ίδιο σενάριο φαντάζει πλέον ως όνειρο θερινής νυκτός.
Οι εργολάβοι της πολιτικής διαστροφής και της εθνικής υποθήκευσις προσπαθούν να αποκρύψουν την δημοσκοπική κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. και τεχνηέντως προσπαθούν να κρατήσουν δημοσκοπικά χαμηλά , τόσο το ΣΥΡΙΖΑ όσο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αλλά πως να επιτευχθεί ο στόχος τους όταν τα νούμερα είναι αμείλικτα;Πλέον πιο εύκολα βρίσκεις ψύλλο στα άχυρα παρά ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να υπαναχωρεί από τις αρχικές του θέσεις προβάροντας το κυβερνητικό κουστούμι και η μόνη πατριωτική λύση φαντάζει πλέον να είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πάνος Καμμένος.Η Ν.Δ. καταβαθρώνεται και οι ψηφοφόροι που συνειδητά αποχωρούν από αυτή ως φυσικό επακόλουθο θα προστεθούν στην δυναμική των ΑΝ.ΕΛ. εκτοξεύοντας τα ποσοστά του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.Στο χέρι λοιπόν της ηγεσίας των ΑΝ.ΕΛ. είναι να μπορέσει να υποδεχτεί και να ενσωματώσει την καινούργια δυναμική που φαίνεται να αποκτά το κίνημα.Το μόνο σίγουρο είναι πως αν απογοητεύσει τους ψηφοφόρους του θα τιμωρηθεί με χειρότερη τιμωρία από αυτή που έχει το ΠΑΣΟΚ σήμερα και η Ν.Δ. αύριο.Όταν εμπνέεις και φέρνεις αισιοδοξία και όραμα στο λαό πρέπει να είσαι συνεπής και να το πάς μέχρι τέλους γιατί αλλιώς επικρατεί η οργή του λαού.Η Ν.Δ. έχει τελειώσει μαζί με το ΠΑΣΟΚ στη συνείδηση των Ελλήνων, όσο κι αν προσπαθούν να την νεκραναστήσουν οι δημοσκόποι.Αυτό που μένει να δούμε, είναι αν θα φανούν αντάξιοι των περιστάσεων, αυτοί που έρχονται...




Ρομαντικός Έλλην.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου