Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Τον Μ. Μπόλαρη κατονομάζουν στο ΠΑΣΟΚ ως πληροφοριοδότη του Τσίπρα

Τον Μ. Μπόλαρη κατονομάζουν στο ΠΑΣΟΚ ως πληροφοριοδότη του Τσίπρα
Απρόβλεπτες διαστάσεις προσλαμβάνει το σκηνικό αλληλοσπαραγμού στο ΠΑΣΟΚ

Πηγές προσκείμενες στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλο αποδίδουν το κάλεσμα του κ. Τσίπρα προς τους βουλευτές του Κινήματος για να ρίξουν την κυβέρνηση, σε εσωτερική πληροφόρηση που είχε, για τα τεκταινόμενα στην κοινοβουλευτική ομάδα.
Και δεν περιορίζονται μόνο σε αυτό αλλά προχωρούν και ένα βήμα περισσότερο, κάνοντας λόγο για ανεξάρτητο βουλευτή, που έχει διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ αλλά συνεχίζει να συνομιλεί με βουλευτές και να λειτουργεί ως ''πέμπτη φάλαγγα'' στο εσωτερικό του κόμματος.
Τον φωτογραφίζουν μάλιστα με απόλυτο τρόπο αφού αναφέρονται σε αυτόν, ως πρόσωπο που φιλοδοξεί να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Φυσικά η ''φωτογραφία'' αυτή ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του Βουλευτή Σερρών κ, Μάρκου Μπόλαρη και σε αυτόν αναφέρονται.

papandreou
Ο κ. Μπόλαρης θεωρείται από τους υποστηρικτές του κ. Γιώργου Παπανδρέου και ποτέ δεν έκρυψε την αντίθεση του προς τον κ. Βενιζέλο αλλά και τη συγκυβέρνηση με τη Ν.Δ του κ. Σαμαρά.
Στον ανεξάρτητο πλέον Βουλευτή Σερρών έχουν φτάσει οι πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες κατονομάζεται ως ''βαθύ λαρύγγι'' από την πλευρά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αντίδρασή του.
Κυρίως όταν ο χαρακτηρισμός είναι ιδιαίτερα βαρύς αλλά και για το γεγονός ότι του αποδίδουν προσωπικές φιλοδοξίες που συνδέονται με τη στήριξη της υποψηφιότητας του για την Περιφέρεια Μακεδονίας από το ΣΥΡΙΖΑ.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου