Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ - Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει...

Η Βραζιλία ανοίγει τις... πύλες της για να υποδεχτεί τους Ελληνες και την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου που με πανηγυρικό τρόπο εξασφάλισε την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2014 παίρνοντας με το σπαθί της το 1-1 στη Ρουμανία.

Τη στιγμή που ως χώρα βιώνουμε μια από τις πλέον δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας μας, οι Ελληνες διεθνείς είναι αυτοί που μας προσφέρουν την τεράστια χαρά, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά μέσω του αθλητισμού ότι η Ελλάδα είναι «ζωντανή» και στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι μπορεί να τραβήξει ξανά προς τη δόξα σε όλα τα επίπεδα.


Με τον Μήτρογλου να σκοράρει ξανά, τον Καραγκούνη και τα άλλα παιδιά να παραδίδουν μαθήματα πάθους και ελληνικής ψυχής μέσα στο Βουκουρέστι, το αποτέλεσμα ήταν αυτό που περίμεναν και προσδοκούσαν εδώ και καιρό όλοι οι Ελληνες. Να δούμε την ελληνική ομάδα να φιγουράρει στις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη και να δίνει το παρών στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη. Και όλα αυτά θα γίνουν πραγματικότητα στα γήπεδα της Βραζιλίας. Εκεί όπου ανανενώνεται το ραντεβού για χιλιάδες Ελλήνων από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, που θα θελήσουν να ζήσουν το όνειρο από κοντά και να ενώσουν τις φωνές τους με τα εκατομμύρια όλων μας, για να γραφτεί (γιατί όχι;) μια νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού.

Γιατί ως Ελληνες, ενωμένοι και αποφασισμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου