Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Οι βρυκόλακες της δραχμής και η επιστροφή της χώρας 50 χρόνια πίσω

 


Οι “Βρυκόλακες”, εκτός από τα Καρπάθια όρη θα ανθούσαν και στην Ελλάδα.

Όπως επέστρεψε στην επικαιρότητα ο ανεκδιήγητος Σημίτης, με τον ίδιο τρόπο κάποιοι επιχειρηματίες, πολιτικοί και δημοσιογράφοι επιχειρούν να φέρουν την συζήτηση της δραχμής στο προσκήνιο.

Τα ίδια αυτά συμφέροντα, όπως αποδεικνύεται ποτέ δεν ήθελαν την Ελλάδα. Προσπάθησαν λυσσαλέα να διαλύσουν την χώρα όταν έβγαζαν τα χρήματα εκτός Ελλάδας με αγγλικές και ελβετικές Τράπεζες.Οι απόψεις αυτές βρίσκουν πολύ κόσμο πρόθυμο να τις ακούσει διότι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση  “πολλοί δεν έχουν τίποτα να χάσουν”, όπως υποστηρίζουν.
Όταν κάποιος δεν έχει δουλειά, δεν έχει έσοδα, προφανώς δεν έχει πολλά να χάσει. Γιατί, όμως, αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να συνταχθούν με τις θέσεις αυτών που υποστηρίζουν
 την επιστροφή στην δραχμή ; Δηλαδή, ο κόσμος που δεν έχει καμία σχέση μ όλους όσοι έβγαλαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό.

Τον συρφετό των κομματικών συνδικαλιστών, των στελεχών- “αεριτζήδων στα υπουργεία κλπ και φυσικά των επιχειρηματιών που επιθυμούν την δραχμή. Οι άνθρωποι δηλαδή που δεν έχουν πολλά έσοδα θα υποστηρίξουν όχι την μεσαία τάξη ( που διαθέτει μέχρι 20 χιλιάδες ευρώ ), αλλά αυτούς που λήστευαν την χώρα επί χρόνια. Πως γίνεται να προδώσεις τους πατεράδες σου ; Αυτούς που έφυγαν στην Γερμανία, στην Αυστραλία, στις ΗΠΑ. Τους ανθρώπους που είχαν αξίες πραγματικές, τους νοικοκύρηδες όπως τους αποκαλούν κάποιοι απαξιωτικά.
Μάλιστα, τα ίδια συμφέροντα που επιδιώκουν την καταστροφή διαθέτουν και το εργασιακό καθεστώς που τους ταιριάζει. Δεν πλήρωναν τους εργαζόμενους και είναι σαν να τους λένε  ” Δούλεψε μου κακορίζι να μην γένω σαν κι εσένα”. Τώρα, όμως, θέλουν όλους τους πρόθυμους  για να πείσουν πόσο καλό θα είναι να επιστρέψει η  χώρα 50 χρόνια πίσω. Ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την διαμόρφωση τέτοιων απόψεων εκτός απο τους παραπάνω έχουν και οι ηγεσίες της Αριστεράς, οι “αστοί”,  που πρόδωσαν και προδίδουν ακόμη τους ανιδιοτελείς ανθρώπους της Αριστεράς.

Υ.Γ  : Λόγω επικαιρότητας μήπως  ο καθηγητής Σημίτης μπορεί να μας θυμίσει πόσο πώλησε τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών ; Πως το είχε πει ο Άκης “Ξεπουληματίες” !!


kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου