Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

Στα πλαίσια του κοινωνικού τους έργου, η Συντονιστική Επιτροπή, η Νεολαία και οι Πολιτευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων του νομού Θεσσαλονίκης  πραγματοποίησαν το Σάββατο 14  Δεκεμβρίου δράση συλλογής τροφίμων με κατεύθυνση άπορες οικογένειες και ιδρύματα που έχουν ανάγκη στήριξης.

    Οι δράσεις εθελοντικού χαρακτήρα που πραγματοποιούνται όλο τον χρόνο από τους Ανεξάρτητους Έλληνες Ν. Θεσσαλονίκης, συνεχίζονται με τη συνεχή προσπάθεια συλλογής τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς επίσης και ρουχισμού ή παιχνιδιών για τα παιδιά.
   Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις ΓΑΛΑΞΙΑΣ στην Ευκαρπία και GRAND ΜΑΣΟΥΤΗΣ στην Καλαμαριά, που μας επέτρεψαν να πραγματοποιήσουμε τις δράσεις αυτές και συνέβαλαν εμπράκτως. Κυρίως όμως ευχαριστούμε τον κόσμο, τους Έλληνες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα βοήθειας των συνανθρώπων μας, αποδεικνύοντας πως αυτός ο λαός παρά τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει, λόγω της καταστροφικής πολιτικής των μνημονίων, παραμένει αλληλέγγυος στους έχοντες μεγαλύτερη ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου