Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Ο πόλεμος Σύριζα με τα Διαπλεκόμενα ΜΜΕ θα έχει και παράπλευρες απώλειες, με νέα Σκάνδαλα στην φόρα αλλά Κατρουγκαλου!

mme
Δούρειος Ίππος για τον Σύριζα,τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν προσχωρήσει στο κόμμα!
Ως γνωστόν,συνηθως οι διαφορες κυβερνησεις αρχισουν να κλυδωνιζονται μετα απο αποκαλυψεις διαφόρων Σκανδάλων που εχουν πράξει μεγαλα κυβερνητικα στελεχη-Υπουργοι. Τοτε ξεκιναει και η αντιστροφη μετρηση ,με την πτωση της Κυβερνησης!
Τι γίνεται ομως οταν αυτη η κυβερνηση (ΣΥΡΙΖΑ) ειναι σχετικα φρεσκια( νεο εκλεγμένοι ) αφθαρτοι,και πολυ δημοφιλείς στον λαο!


Ο Πολεμος που κήρυξε η Κυβέρνηση του Συριζα με τους Βαρόνους των ΜΜΕ (μεγαλοκαναλαρχες) , αν και ορθως γινεται, ενδέχεται να εχει και παραπλευρες απωλειες και απο την πλευρα της Κυβερνησης!
Ο λογος ειναι οτι δεν θα πουλησουν ευκολα το τομαρι τους τα κεντρα διαπλοκής, και δεν εννοω οτι ολα τα ΜΜΕ ειναι διαπλεκόμενα!

Με την βοηθεια των γνωστων αγνωστων Διεθνων ξενων ΜΜΕ, ξεκινησε μια αμεση βοηθεια-αλληλεγγυη, προς τα αντιστοιχα και υποπτα ελληνικα ΜΜΕ! Ελληνες δημοσιογραφοι που εργαζονται για τους (μεγαλοκαναλαρχες) μαζι με ξενους συναδελφους τους, εχουν κανει φύλο και φτερο τα προσωπα που απαρτιζουν την κυβερνηση, ψαχνοντας σε τραπεζες του εξωτερικου, αλλα και στο εσωτερικο της χωρας μας,
να εντοπισουν μια οσμη Σκανδαλου, που ισως εχουν διαπραξει τα διαφορα κυβερνητικα στελεχη-Υπουργοι!

Κατα την Γνωμη μου, μια δημοσιογραφικη ερευνα που αποσκοπεί σε μια αποκαλυψη ενος κυβερνητικου Σκανδαλου, ειναι καλοδεχουμενη,αν ειναι αμεροληπτη, και δεν εμπεριέχει χαλκευμενα στοιχεια με δολο. Δεν υπονοώ οτι κατι τετοιο θα γινει και σιγουρα,αλλα στο Συριζα δυστυχως εχουν προσχωρήσει (ενταχθει)
αν οχι το μισο ΠΑΣΟΚ, το 80% απο τα παλια στελέχη -μέλη, αυτου του κομματος, που ηταν τα πιο πολλα χρονια στην εξουσια!
Αυτο το γνωριζουν πολυ καλα τα κεντρα διαπλοκης, και με την βοηθεια κυρίως απο τα απομεινάρια του Βενιζελικου ΠΑΣΟΚ, προσπαθουν να εντοπίσουν παραβατικες πράξεις ολων των πρωην ΠΑΣΟΚΩΝ που τώρα μας προεκυψαν Συριζαιοι, και να εντοπισουν διαφορα Σκανδαλα,που ισως εχουν διαπραξει, την περιοδο που ηταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσια,και υπηρετουν σαν σε διαφορα Υπουργεια!

Για παράδειγμα περιπτωση Κατρουγκαλου! Θα επρεπε εστω για λογους ευθιξίας, να ειχε παραιτηθεί, και τον πρωτο λογο να τον ειχε η δικαιοσυνη!
Αλλα γινονται αυτα στην Ελλαδα! μαλλον οχι; Εδω ο Ελληνικος λαος ψηφισε Συριζα για να καταργησει Μνημονιο Τροικα με ενα νομο, και βρεθηκαμε σε νεο μνημονιο 3!

Η ρηξη με τους δανειστες μας,εγινε ρηξη σπληνας του Ελληνα φορολογουμενου! Οσο και απιστευτο και αν σας φαίνεται, ο Λαφαζανης εχει την τυχη αυτης της Κυβερνησης στα χερια του!
Αν σιωπήσει και αυτος για τον λογο οτι τον εχει συνεπάρει και αυτον η Εξουσια-Καρεκλα,τοτε Καληνυχτα μας!
Αρθρο Σπυρος Πριφτης

email: sp.barber@hotmail.gr



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου