Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

"Στον κόσμο τούτον θά ‘σαι αρνί ή λύκος ,αν είσαι αρνί σε τρων , αν είσαι λύκος τρως. Θεέ μου, δεν υπάρχει ένα τρίτο ζώο, καλύτερο, δυνατότερο;"



Tου Κώστα Παντελάκη

"Χτίζουν" μια Ελλάδα "προτεκτοράτο" οπου εχουν ηδη διορισει manager τους εαυτούς τους , θεωρούν ότι δικαιούνται να μας εξουσιάζουν. 
Η Ελλάδα αύξησε τα χρέη της μετά την υπαγωγή της στα "εξυγιαντικά" προγράμματα του ΔΝΤ,με "κουρέματα" και "βοήθειες" το χρέος αυξηθηκε κατά 30% σε λιγότερο από δύο χρόνια.
Το δημόσιο χρέος της Ελλαδος ηταν στο 130% του ΑΕΠ ,και σημερα με την Ελλάδα στο ΔΝΤ εχει αγγίξει το 160%.
Ολα τα ασφαλιστικά ταμεία ειναι άδεια και λεηλατημένα από τους τοκογλύφους .
Η δημόσια περιουσια εκποιείται για "ψίχουλα", προκειμένου να πληρωθούν τα "ακούρευτα" ομόλογα της ΕΚΤ και των τοκογλύφων.

Πόσο μπορεί να αντέξει ένα κράτος, όταν "δανείζεται" δισεκατομμύρια και ξεπουλάει τα πάντα για εκατομμύρια;
Η τοκογλυφία δεν γίνεται ανεκτή από τους απλούς πολίτες, αρα δεν είναι δυνατόν να γίνει αποδεκτή από κράτη,καταδικάζεται στα κοινά δικαστήρια, ευνόητα είναι μερικά πράγματα, που αφορούν ολόκληρους λαούς.
Κάποιοι στο εξωτερικό θα πρέπει να διωχθούν για τοκογλυφία και κάποιοι στο εσωτερικό θα πρέπει να διωχθούν για προδοσία, εφόσον εξυπηρετούν τους τοκογλύφους εις βάρος των εθνικών και κοινωνικών συμφερόντων.
To διάστημα που οι Έλληνες "κουρεύονταν", δεν αντιδρούσαν,τωρα πλέον το "ψαλίδι" εχει αρχίσει να τους "γδέρνει".
Οι Έλληνες θα αντιδράσουν, γιατί απλούστατα δεν τους μένει να κάνουν τίποτε άλλο,θα αντιδράσουν, όπως αντιδρά και ο πιο αγαθός άνθρωπος αν του κλείσεις τη μύτη και δεν μπορεί να ανασάνει.
Στο διάστημα που ακολουθεί, θα δούμε στην κυριολεξία πράγματα και θαύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου