Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Μ.Ουζουνίδης: Για το νοσοκομείο Αλεξ/πολης ''Τα ''μαγειρέματα'' καλά κρατούν''

ouzounidis-graf

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη για την συνέπεια και διαφάνεια την οποία επιδεικνύει στο θέμα του διορισμού του νέου διοικητή του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Ως πότε κύριε υπουργέ θα περιμένουμε να ανακοινωθεί το όνομα του νέου διοικητή επισήμως; Ακούσαμε προ ημερών στις 4 Αυγούστου σε δελτίο ειδήσεων της Δέλτα τηλεόρασης από τον διευθυντή του κέντρου υγείας Σαμοθράκης, κ. Γεννάδιο Διαμαντόπουλο, ότι έλαβε υποσχέσεις από τον υποτιθέμενο διοικητή του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Λαζόπουλο για την εύρυθμη λειτουργία του σχετικού κέντρου υγείας. Μάλιστα, ο κ. Διαμαντόπουλος ευχαρίστησε και προσωπικά τον κ. Λαζόπουλο.
Ωστόσο, καμία επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της διοίκησης του νοσοκομείου ή της κυβέρνησης δεν αναφέρει τον εν λόγω κύριο ως επίσημο διοικητή. Αντ’ αυτού, μέχρι σήμερα ο παραιτηθείς διοικητής του νοσοκομείου κ. Ραπτόπουλος θέτει την υπογραφή του σε οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο. Από ότι φαίνεται τα «μαγειρέματα» καλά κρατούν και τα πολιτικά συμφέροντα της συγκυβέρνησης θέτουν εμπόδια στην λήψη της τελικής απόφασης.
radiomax.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου