Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Ο Κουίκ... σνόμπαρε τους επίσημους στην Τήνο


Την Τήνο επισκέφθηκε ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, εκπροσωπώντας τον πρόεδρος του Κινήματος Πάνο Καμμένο στις εκδηλώσεις για τη γιορτή της Μεγαλόχαρης.
Τον κ. Κουίκ συνόδευσαν στο νησί των Κυκλάδων, η περιφερειάρχης Κυκλάδων των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαργαρίτα Φωσκόλου και το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος και εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής, Νίκος Κοντογεώργης.

Κατά την παρουσία τους στο νησί συμμετείχαν σε όλες τις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με λαμπρότητα και παρακολούθησε πλήθος πιστών, όπως κάθε χρόνο.
Ο κ. Κουίκ μαζί με τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Τήνου, όπου ενημερώθηκαν περαιτέρω για τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν το νησί στο χώρο της Υγείας. Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Κούικ έχει καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή για το συγκεκριμένο θέμα.
Ο βουλευτής Επικρατείας είχε και σύντομη συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τήνου, κ. Τσιμέκη, ο οποίος του εξέθεσε τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου και των επαγγελματιών του νησιού.
Επίσης, κατά την παραμονή του στο νησί συνάντησε τόσο τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο κ. Νικόλαο, όσο και τον δήμαρχο Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά.
Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο κ. Κούικ, επέλεξε να παρακολουθήσει τις θρησκευτικές εκδηλώσεις του νησιού μακριά από το χώρο των επισήμων και μαζί με τους απλούς πιστούς.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου