Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

«Σηκώνει κύμα» στο Βόλο…

«Σηκώνει κύμα» στο Βόλο…

Όσοι συμμετέχουν ή με τις διαρροές τους προσπαθούν από τώρα να φτιάξουν κλίμα για τις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές με επίκεντρο τη Λάρισα, μάλλον καλό θα είναι να έχουν τα μάτια τους, τα αυτιά τους και πάνω απ’ όλα το μυαλό τους και στις άλλες μεγάλες πόλεις της Θεσσαλίας.
Το λέω αυτό γιατί είναι σίγουρο πως οι συγκεκριμένες εκλογές, τουλάχιστον στο επίπεδο της προπαρασκευής τους, θα είναι σαν συγκοινωνούντα δοχεία τα οποία θα εμπεριέχουν προσωπικές φιλοδοξίες, κομματικές τακτικές και πολιτική στρατηγική.

Σημειώστε εδώ, για παράδειγμα, ένα όνομα από το Βόλο: Κώστας Αλεξίου. Ο νεαρός των ΑΝΕΛ, με λαμπρή προϋπηρεσία στην διαχείριση του ΕΣΠΑ μαθαίνω πως έχει αποφασίσει να ασχοληθεί ενεργά με τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης. Αν, δε, υπολογίσει κανείς πως η μητέρα του Βούλα θεωρείται –και όχι άδικα- ως ένα από τα εμπειρότερα στελέχη του άλλοτε «γαλάζιου μαντριού» σε επίπεδο Θεσσαλίας, μπορεί να καταλάβει το προφανές.
Τώρα θα μου πείτε «και τι σχέση μπορεί να έχει ο νεαρός με τη Λάρισα»;
Σκεφτείτε απλά πως ο επικεφαλής του όποιου συνδυασμού θα είναι ένας, πως θα πρέπει να οργανώσει ψηφοδέλτια και στους τέσσερις Θεσσαλικούς νομούς και πως θα πρέπει να κρατήσει ισορροπίες με τους πάντες.
«Χοντρό» το παιχνίδι και γι’ αυτό ενδιαφέρον…
larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου