Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ "ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ" ΜΕ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ "ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"-ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

TSIPRAS-KARAMANLIS

Η φωτό μόνον τυχαία δεν είναι
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ από τις αρχές Αυγούστου και μετά είναι σε θέση να γνωρίζει ότι κατά τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι πολιτικές εξελίξεις το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα θα είναι δραματικές.

Η ΝΔ παρά τα όσα έβγαζαν πριν από τον Ιούνιο οι κάλπικες δημοσκοπήσεις, υφίσταται ανελέητη εκλογική φθορά και καθίζηση στην κοινωνία. Εαν μετρήσει κανείς τους έκτακτους φόρους που καλείται να πληρώσει ο πολίτης μέσα σε δύο μήνες, θα μπορέσει να αντιληφθεί τι πρόκειται να συμβεί: Χαράτσι, επιτήδευμα, φόρο ακινήτων, ΦΠΑ, εισφορά αυτοκινήτων, φόρο εισοδήματος κλπ κλπ. Ήδη μια βόλτα στις τράπεζες θα πείσει και τους πιο δύσπιστους ότι ο κόσμος θεριεύει και καταριέται.
Κάποιοι αρκετά νουνεχείς μέσα στη ΝΔ το έχουν αντιληφθεί. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν πραγματοποιηθεί ήδη δύο με τρείς συναντήσεις κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τα πρόσωπα της μετριοπαθούς Δεξιάς. Ετοιμάζουν την μετάβαση. Ο Σαμαράς δεν θα αντέξει πολύ. Όσο για τον Βενιζέλο, με ταξίματα κάνει και κωλοτούμπες.
Κάποιοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι η κοναδική διέξοδη λύση είναι μια μεταβατική κυβέρνηση που θα γεννηθεί όταν ο πρώτος τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια του προσκυνητή των νεκρών ταγματασφαλιτών της Μεσσηνίας. Ο Αντώνης Σαμαράς βυθίζεται. Και μερικοί από αυτούς που ευεργέτησαν ανοίγουν τις κάνουλες του προσωπικού του Τιτανικού.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου