Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Βίος και Πολιτεία του τέκτονα Δένδια στο Υπουργείο του ΠΡΟ-ΠΟ!

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο ΔΕΝΔΙΑ 

Αποκλειστικότητα του voltairosnews.blogspot.com


Αλγεινή εντύπωση έχει δημιουργήσει η συμπεριφορά του πρώην υπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά , ο οποίος "έδιωξε" από το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, τον ιερέα πατέρα Νεκτάριο Κιούλο, υποχρεώνοντας τον σε υποχρεωτική συνταξιοδότησή, με βαθμό Διευθυντή.

Η δικαιολογία του τότε υπουργού Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ,καθώς και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κ.κ. Παπαγιαννόπουλου, ήταν πως δεν υπάρχουν κονδύλια για να πληρώνονται ιερείς και πως στην Ελλάδα έχουμε ανεξιθρησκεία και για να πληρώνουμε ιερέα της Ορθόδοξης Χριστιανικής πίστης θα πρέπει να προσλάβουμε και αντίστοιχα ιερείς των άλλων θρησκειών!Έως και σήμερα δεν έχει αλλάξει κάτι, και τον ιερέα από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας τον κατάργησε ο Δένδιας της Ν.Δ. και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ ο ΆΘΕΟΣ!!!
Ενδεικτικά αναφέρουμε πως και άλλα πολλά έχουν αλλάξει και στις σχολές της Αστυνομίας!Τα παλαιότερα χρόνια για να μπεις στην Αστυνομία ήταν απαραίτητη προ'υ'πόθεση να είσαι Χριστιανός Ορθόδοξος και να μην αρνείσαι να φέρεις όπλο.Τώρα όχι μόνο δεν ισχύει αυτό αλλά υπάρχουν πλέον και πολλά στελέχη και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που όχι μόνο δεν έχουν πατριωτικά αισθήματα αλλά φέρουν και τατουάζ με τις σημαίες άλλων χωρών και τα επεκτατικά τους σχέδια!!!


Δημοσιεύουμε το παρόν άρθρο με κάθε επιφύλαξη αναμένοντας την επιβεβαίωσή του.Περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια στο μέλλον!!!Με χαρά περιμένουμε τις απαντήσεις και θα πρέπει να είναι πολλές και από πολλούς υπευθύνους !!!


πηγή:απόστρατος αξιωματικός της Βασιλικής Χωροφυλακής
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου