Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Τους "έτσουξε" τους Σαμαροφύλακες και σκούζει ο Μίλτος..ενώ από την άλλη ο Κώστας "κλείνει το μάτι" δια μέσω του Αντώναρου.


 Αποτέλεσμα εικόνας για παυλοπουλος καμμενοσ
Κορυφαίος "γαλάζιος" βουλευτής "καρφώνει" τον Προκόπη Παυλόπουλο, για την επίσκεψή του στο ΥΕΘΑ! Το γεγονός πως η πρώτη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας,  Προκόπη Παυλόπουλου, ήταν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προκάλεσε έκπληξη στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος μάλιστα δε δίστασε να μοιραστεί τη σκέψη του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Τι συμβολίζει η πρώτη επίσκεψη του ΠτΔ να είναι στο ΥΕΘΑ; Πρωτοφανές» 
Τι συμβολίζει η πρώτη επίσκεψη του ΠτΔ να είναι στο ΥΕΘΑ; Πρωτοφανές

Αντιθέτως ικανοποιημένος από τις πρώτες ενέργειες του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου εμφανίζεται ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος.
Πιο συγκεκριμένα με αφορμή την επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου στο ΥΠΕΘΑ ο κ. Αντώναρος τονίζει πως «αποδεικνύει ότι ξέρει να καθορίζει ουσιαστικές προτεραιότητες».
«Από τις πρώτες μέρες της θητείας του ο ΠτΔ αποδεικνύει ότι ξέρει να καθορίζει ουσιαστικές προτεραιότητες. Όπως και σήμερα με τν επίσκεψη στο ΥΠΕΘΑ», γράφει στο Twitter ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.





 

 


Κορυφαίος "γαλάζιος" βουλευτής "καρφώνει" τον Προκόπη Παυλόπουλο, για την επίσκεψή του στο ΥΕΘΑ! - See more at: http://www.usay.gr/article/75981/koryfaios_galazios_boyleytis_karfwnei_ton_prokopi_paylopoylo_gia.html?category_id=2784#sthash.mV4RJFtA.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου