Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΒαϊμαροΔειμοκρατία Ρύθμιση-βόμβα για κατάσχεση όλων των αδήλωτων εισοδημάτων.

Παλιός και νέος φασισμός, φαινομενικά αντίθετη μορφή, κοινό ταξικό περιεχόμενο. Τα φαινόμενα απατούν, η ουσία μένει η ίδια.

Tο κυβερνών "αριστερό" ναζιφασιστικό κόμμα, είναι πραγματικά "διεθνιστικό". Θα κλέψει τα λεφτά όλων των Ελλήνων με το πρόσχημα των εθνικών κλεφτών, για να τα μεταβιβάσει ως "διεθνιστικά" χρεολύσια, στους αλλοδαπούς συντρόφους του.
Έχει να γεμίσει το αδελφό ευρώ-προλεταριάτο της Κομισιόν, της ευρώ-τράπεζας κλπ παράδες βουνό. Αυτό λέγεται διεθνιστική ταξική αλληλέγγυη
http://www.iefimerida.gr/news/196355/rythmisi-vomva-gia-katashesi-olon-ton-adiloton-eisodimaton
Μόνο μία φασιστική κυβέρνηση ληστεύει τους πολίτες και το μικρομεσαίο κεφάλαιο προς όφελος του μονοπωλιακού κεφαλαίου. Χαρακτηριστικό του φασισμού είναι ότι καταλύει την αστική δημοκρατία, και εξασκεί δικτατορία όχι μόνο σε βάρος των άλλων κοινωνικών τάξεων, άλλα και σε βάρος της μη μονοπωλιακής αστικής τάξης. Την ληστεύει κι αυτήν προς όφελος των μονοπωλίων. Αυτά λέει ο Δημητρώφ για τον φασισμό. Ο "μαρξισμός" του Σύριζα έγκειται στην απολυτά πιστή εφαρμογή όλων αυτών των μέτρων και νόμων, που απαρτίζουν συνολικά αυτό που ο Δημητρώφ ορίζει ως .... φασισμό. Φασιστική κυβέρνηση - φασιστικού καθεστώτος!

Ο συνεπής «διεθνισμός» του Σύριζα, χτυπά στο μάτι, αφού είναι φανερά, κυρίως - και σχεδόν μόνο - υπέρ του ξένου χρεοκρατικού κεφαλαίου, του οποίου έχει καταστεί ο αρπακτικός εισπράκτορας. Όπως λέει ο Δημητρώφ, Φασισμός είναι η ανοιχτή τρομοκρατική δικτατορία (αν είναι φαινομενικά μόνο οικονομική, δεν αλλάζει κοινωνικά το ζήτημα, αφού πρόκειται για φασισμό απευθείας μέσα από την οικονομική βάση. Πρόκειται για Φασισμό ακόμα και αν δεν υπάρχει άμεση χρεία να ανακλαστεί –επεκταθεί – άμεσα και στο εποικοδόμημα ....Αυτός ακριβώς είναι ο σύγχρονος Φασισμός ... ) των πιο επιθετικών, των πιο αρπαχτικών των πιο ληστρικών τμημάτων του χρηματιστικού κεφαλαίου. Την στιγμή που ένα κράτος είναι ιμπεριαλιστικά εξαρτημένο, ο Φασισμός στηρίζεται στο χρηματιστικό κεφάλαιο των ιμπεριαλιστικών χωρών από τις οποίες εξαρτάται. Και για την καλύτερη μάσκα ξεκαρφώματος ενός τοιούτου φασιστικού καθεστώτος, αρκεί η ύπαρξη και μόνο της Χρυσής Αυγής ..... Ο σύγχρονος φασισμός μασκαρεμένος "Αριστερά" από τον "Αντίπαλο", τον άχρηστο σήμερα για το κεφάλαιο, και γι’ αυτό ακίνδυνο κοινωνικά για την ώρα, "εθνικιστικό" μορφικά παλαιο - φασισμό ...


Ο «διεθνισμός» της εργατικής μετανάστευσης και της τάχα «Ευρώπης των λαών» σε συνθήκες καπιταλισμού, είναι ακριβώς η ιδεολογική μορφή που αρμόζει στην πιο σύγχρονη «έκδοση» του Φασισμού που αντιστοιχεί στην οικονομική βάση των πολυεθνικών υπερμονοπωλίων.

http://marxistikisispirosi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου