Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Μπακογιάννη: Θα είμαι στην πρώτη γραμμή για την αναγέννηση της ΝΔ

mpakogianni
Μήνυμα προς το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας στέλνει η Ντόρα Μπακογιάννη μέσα από συνέντευξη της στην εφημερίδα Real News λέγοντας πως «Θα ήταν τουλάχιστον οξύμωρο η ΝΔ να ταυτιστεί με τις φωνές εκείνες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες θέλουν τη ρήξη και την επιστροφή στη δραχμή».


Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρεται στη στάση που πρέπει να τηρήσει η ΝΔ στην ψηφοφορία στη Βουλή για τη συμφωνία, αν και σημειώνει ότι θα πρέπει πριν ψηφίσει «να δει κανείς το περιεχόμενο».

Η ίδια δεν παίρνει θέση εάν πρέπει θα γίνει ψηφοφορία στην ΚΟ της ΝΔ, αλλά δηλώνει πως πρέπει να γίνει αναλυτική και ουσιαστική συζήτηση και συμπληρώνει πως «δεν αντέχει η ΝΔ ακόμη μία αλλαγή στάσης, η οποία θα δημιουργήσει απόλυτη σύγχυση στο εκλογικό σώμα που μας έχει εμπιστευθεί».

Στις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ για στελέχη που κάνουν δωράκια στον ΣΥΡΙΖΑ, απαντά ότι «δεν με αφορά η δήλωση αυτή γιατί δεν έχω κάνει απολύτως κανένα δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ… Αλλού πρέπει να αναζητήσει ο κ. Σαμαράς τα αίτια για τα οποία σήμερα η ΝΔ βρίσκεται δημοσκοπικά στο 15%».

Επίσης, επαναφέρει το σύνθημα «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» για τη ΝΔ, σημειώνοντας πως «χρειάζεται να αναγεννήσουμε την παράταξη, και να δημιουργήσουμε μία παράταξη η οποία μπορεί να εμπνεύσει τους Έλληνες», και υποστηρίζει πως ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ πρέπει να εκλεγεί υποχρεωτικά από τη βάση, ενώ στην ερώτηση εάν θα είναι υποψήφια η ίδια για την αρχηγία απαντά πως «σε κάθε περίπτωση θα είμαι στην πρώτη γραμμή για την αναγέννηση της ΝΔ».


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου