Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Μήνυμα του… «αρχηγού των ατάκτων» στο Βενιζέλο!



O μηχανισμός του Β. Βενιζέλου έχει χρεώσει την… αποθεωτική υποδοχή της οποίας έτυχε ο ΓΑΠ στο πρόσφατο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ πρωτίστως στους Γ. Παναγιωτακόπουλο και Μιχ. Καρχιμάκη.
Μάλιστα ειδικά για τον πρώτο ο χαρακτηρισμός που αποδίδεται από συνεργάτες του Μπένι είναι «αρχηγός των ατάκτων του ΓΑΠ», με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις εσωκομματικές διεργασίες και το –έτσι κι αλλιώς άφθονο-εσωκομματικό παρασκήνιο…
 Στην ψηφοφορία λοιπόν για την εκλογή του νέου γραμματέα του κόμματος, όλη αυτή η ομάδα των… αρχηγών των ατάκτων έδρασε και πάλι.
Πώς;
Μα… με την καταψήφιση του εκλεκτού του Βενιζέλου, του Ανδρουλάκη, ο οποίος και τελικά εξελέγη.
Εξελέγη μεν, αλλά «τραυματισμένος» ήδη απ’ την ψηφοφορία εκλογής του, αφού τα λευκά και άκυρα ήσαν πολύ περισσότερα απ’ τα αναμενόμενα. Συγκεκριμένα έφτασαν στα 59, επί συνόλου 168 ψηφισάντων, αριθμός κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητος.
Και τα 59 «αντάρτικα» ψηφοδέλτια έπεσαν απ’ την ομάδα που ελέγχουν στη νέα Κ.Ε. οι Παναγιωτακόπουλος και Καρχιμάκης!
Αυτή είναι τουλάχιστον η εκτίμηση του επιτελείου του Βενιζέλου, που ανέμενε μια πιο «θριαμβική» εκλογή του εκλεκτού του αρχηγού.
Μάλλον… όχι εκτίμηση, αλλά βεβαιότητα!
Μάλιστα όπως μας έλεγε χαρακτηριστικά στενός συνεργάτης του Μπένι, όλη αυτή η ιδιότυπη νέα «εσωκομματική αντιπολίτευση» συνωμοτούσε ανοιχτά στα γραφεία της Ιπποκράτους μέχρι και λίγο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας…
ΠΗΓΗ: NEWSBOMB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου