Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

O Βολταίρος ,η λογοκρισία και ο σκοταδισμός που κάποιοι επιδιώκουν να επιβάλλουν



Εξοντωτικά πρόστιμα του ΕΣΡ στον Real fm



Εξοντωτικά πρόστιμα του ΕΣΡ στον Real fm 

Νέα εξοντωτικά πρόστιμα ύψους 30.000 ευρώ επέβαλλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον Real fm. Την ίδια στιγμή έθετε στο αρχείο την καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ για την μη μετάδοση από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega ανακοίνωσης του σχετικά με τη δανειοδότηση του καναλιού ύψους 98 εκ. ευρώ.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος για τα πρόστιμα του ΕΣΡ στον Real fm
"Μία ανεξάρτητη αρχή έχει αρμοδιότητες, αλλά καταξιώνεται όταν τις ασκεί σύμφωνα με κάποιες αρχές. Της αναλογικότητας και της ισότητας", είπε νωρίτερα ο Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στην εκπομπή  Νίκου Χατζηνικολάου στον Real fm. Και συνέχισε: "Έχουμε ανάγκη από τις ανεξάρτητες αρχές, αλλά οι ίδιες πρέπει να θωρακίζουν το κύρος τους. Το ΕΣΡ πρέπει να εφαρμόζει την αρχή της αναλογικότητας και της ισότητας και την αρχή της ελευθερίας της έκφρασης. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κρίνεται ένας ραδιοφωνικός σταθμός με βάση την πολιτική που ακολουθεί". 

Ο Πάνος Σκουρλέτης για τα πρόστιμα του ΕΣΡ στον Real fm
"Πρέπει να προβληματιστεί πολύ κανείς, για το αν αυτή η ανεξάρτητη αρχή κάνει καλά τη δουλειά της", είπε για το ΕΣΡ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm.
Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι "η σύνθεση του ΕΣΡ έχει ξεπεράσει τα χρονικά όρια που ορίζει ο νόμος και αυτό είναι προβληματικό από μόνο που. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτές οι αρχές έχουν ορισμένο χρόνο. Άρα κάτι δεν πάει καλά. Δεν συμφωνώ με εξοντωτικά πρόστιμα, ιδιαίτερα σε εκείνες τις φωνές που ασκούν κριτική επί των κρατούντων. Πρέπει να προβληματιστεί πολύ κανείς, για το αν αυτή η ανεξάρτητη αρχή κάνει καλά τη δουλειά της". 
Για να μην ξεχνιόμαστε: "Μπορεί να διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπιστώ δίνοντας και την ζω'η μου ακόμη για το δικαίωμα σου να εκφράζεις ελεύθερα την γνώμη σου.":(ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου