Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ανάληψη ευθύνης για την έκρηξη στο Παγκράτι


Ανάληψη ευθύνης για την έκρηξη στο Παγκράτι

Την ευθύνη για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στα γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών Swift Mail την περασμένη Κυριακή στο Παγκράτι ανέλαβαν με προκήρυξη που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο οι οργανώσεις «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία - Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» και «Αλώβητος Πυρήνας Εκδίκησης».
Οι συντάκτες της προκήρυξης χαρακτηρίζουν την επίθεση ως «πράξη εκδίκησης», καθώς όπως αναφέρουν, υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας ήταν εκείνη που την 1η Νοεμβρίου του 2010 άνοιξε ένα δέμα το οποίο είχαν αφήσει «οι σύντροφοί τους» εκεί για να αποσταλεί στην πρεσβεία του Μεξικό, ενώ στη συνέχεια ειδοποίησε τις αρχές.
 Στην προκήρυξη αναφέρεται ακόμη ότι τους τελευταίους μήνες γίνεται μια προσπάθεια από την πλευρά της Αστυνομίας και των media «να πολεμήσουν το νέο αναρχικό αντάρτικο πόλης». «Με αφορμή διάφορες συλλήψεις, μιλάνε για την εξάρθρωση της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Ας γίνει αυτή η επίθεση άλλη μια διάψευση στις εκτιμήσεις τους. Όπως έχει ειπωθεί, η Συνωμοσία δεν είναι απλά μια οργάνωση αλλά μια ιδέα και οι ιδέες ούτε εξαρθρώνονται ούτε συλλαμβάνονται», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην προκήρυξη.
πηγή: http://www.naftemporiki.gr/story/627591

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου