Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΕΡΑ!

«ΝΕΑ ΜΕΡΑ» με αμηχανία

Η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη, προκαλώντας αμηχανία στα στελέχη που προωθούν το εγχείρημα.
Μάλιστα, η απουσία κοινωνικού ρεύματος πίσω από το νέο κόμμα ήταν τόσο ηχηρή που -σύμφωνα με πληροφορίες- μετά το πέρας της εκδήλωσης δεν έλειψαν και οι «δεύτερες σκέψεις» για τη σκοπιμότητα ή όχι του όλου εγχειρήματος.
Χθες το πρωί προσήλθαν στον Άρειο Πάγο ο γενικός διευθυντής του νέου κόμματος, υποπτέραρχος ε.α. Νικόλαος Θεοχάρης και οι δικηγόροι Γεώργιος Νούλας και Νικόλαος Πρωτέκδικος και κατέθεσαν τη δήλωση ίδρυσης του νεοσύστατου κόμματος ΝΕΑ ΜΕ.Ρ.Α. που προήλθε από το φόρουμ «Ελλήνων Πρωτοβουλία».
Επικεφαλής του κόμματος θα είναι ο κ. Χρήστος Ζώης, στην κίνηση μετέχουν, επίσης, οι πρώην βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ι. ΚουράκοςΜιχ. Γιαννάκης και Δ. Σταμάτης, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Σταυρογιάννης, ενώ την προσπάθεια υποστηρίζει και ο κ. Ι. Μανώλης.
Το κόμμα προέκυψε μετά τη φυγή στελεχών από τους Ανεξάρτητους Ελληνες, τον περασμένο Δεκέμβριο, η οποία είχε προκαλέσει εντύπωση ως προς το συντονισμό, αλλά και την αιτιολόγησή της.
Οπως είχε αποκαλύψει το newsbomb.gr, ο αρχικός σχεδιασμός αφορούσε στη δημιουργία ενός κόμματος με τη συμμετοχή και του -επίσης αποχωρήσαντος- κ. Κ. Μαρκόπουλου, αλλά στην πορεία επήλθε ρήξη μεταξύ του και του κ. Ζώη σχετικά με τις "καρέκλες" στο ηγετικό σχήμα του νέου κόμματος. Κατόπιν τούτου, όλα δείχνουν ότι ο κ. Μαρκόπουλος οδεύει πίσω στη Ν.Δ., προσπαθώντας να αντιπαρέλθει τον ηχηρό τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από το κόμμα του κ. Σαμαρά.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/290561/nea-mera-me-amihania#ixzz2OIyyC12D


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου