Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Ποιός να είναι ο ορισμός "τού οικονομικού εγκλήματος-κακουργηματικου χαρακτηρα -της φρενοβλαβους κερδοσκοπιας στη λογικη της ληστρικης ασελγειας"

Ποιός να είναι ο ορισμός "τού οικονομικού εγκλήματος-κακουργηματικου χαρακτηρα -της φρενοβλαβους κερδοσκοπιας στη λογικη της ληστρικης ασελγειας"

Του  Κώστα Παντελάκη:

Πνίγουν κάθε οικονομική δραστηριότητα.
Η αποδόμηση και ο εκτροχιασμός των στοιχειωδών οικονομικών και οικογενειακών προγραμματισμών..(και όχι μόνον..)
οδηγεί ακόμα και  υγιείς κοινωνικές ομάδες εκτός οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητος ,με πλείστα προβλήματα υγείας.
Προστατεύουν τους “δικούς τους” και τους κρατικοδίαιτους,με τις λίστες που αραχνιάζουν και σκονίζονται με την σκόνη της αβελτηρίας και της ανικανότητας.
Η εγχώρια ελίτ ,με αφορμή την κρίση ουσιαστικά εκτελεί ένα προδιαγεγραμμένο σχέδιο αναδιανομής του πλούτου, με την μεταφορά των όποιων οικονομιών απέκτησαν τα τελευταία τριάντα χρόνια τα χαμηλότερα και μικρομεσαία στρώματα, και πάλι πίσω στις τσέπες των ολίγων.

Το σχέδιο αυτό στην Ελλάδα εξελίσσεται σταθερά  τα τελευταία χρόνια, και είχε διάφορες κατά καιρούς πτυχές (χρηματιστήριο, δάνεια, επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές , κλπ) και δυστυχώς βρίσκει αθρόα θύματα.
Τώρα πλέον βάζουν χέρι και στο τελευταίο σκληρό κομμάτι των ονείρων του Έλληνα....στο Σπιτι!!
Οι Τράπεζες είναι "υπεράνω" κυβερνήσεων και κοινοβουλίων και δεν θα υποκύψουν στους Ελληνικούς νόμους τη στιγμή μάλιστα που οι νομοθέτες μας έχουν αποδεχθεί το Αγγλικό δίκαιο.
Θα παρακαλάς να σου αγοράσουν το σπίτι στο 15% της αξίας του για να μην πας φυλακή για χρέος στην εφορία, και δεν θα βρίσκεις αγοραστή!!!
Οι πλειστηριασμοί και το κούρεμα των καταθέσεων, ισως είναι η "τελευταία ευκαιρία" των Ελλήνων να ξυπνήσουν και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Το σπίτι είναι κομμάτι της ψυχής του Έλληνα ( ως τώρα φαίνεται ότι έχει χάσει όλα τα υπόλοιπα), και η απειλή της απώλειας αυτού του κομματιού , θα τον πονέσει και θα τον συγκλονίσει ,θα καταλάβει επιτέλους για πού ακριβώς πάει το πράγμα.


1 σχόλιο:

  1. Με στόχο την αποκάλυψη, την τεκμηριωμένη απόδειξη και την απαίτηση τιμωρίας των εγκληματιών θα ζητήσουμε, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, στην ΔΕΘ τον τερματισμό της καταστροφής, την επιστροφή της Ελληνικής οικονομίας και του εναπομείναντος εμπορικού κεφαλαίου της Ελλάδας σε δρόμους υγιούς και ισότιμης ανάπτυξης. Φτάνει πια η κοροϊδία και το συστηματικό πλιάτσικο στις περιουσίες των Ελλήνων. Εκλογές τώρα να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή