Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Π. Καμμένος: Οι ΑΝ.ΕΛ αποτελούμε την εγγύηση για το αύριο

Π. Καμμένος: Οι ΑΝ.ΕΛ αποτελούμε την εγγύηση για το αύριο 


Συνάντηση με την ηγεσία του ΣΕΒ είχε σήμερα ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο και τη διοίκηση του ΣΕΒ για την ευκαιρία που έδωσαν στους Ανεξάρτητους Έλληνες
να αναπτύξουμε το πρόγραμμά μας και να ανταλλάξουμε απόψεις. Καταθέσαμε το σχέδιο νόμου για τα «κόκκινα» δάνεια, τις προτάσεις μας για το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας», ανέφερε ο κ. Καμμένος.
«Συμφωνήσαμε σε αρκετά, όπως στην ανάγκη μείωσης της φορολογίας, δημιουργίας κινήτρων για να υπάρξει ανάπτυξη. Συμφωνήσαμε στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Διαφωνήσαμε στην ομοσπονδιοποίηση της Ευρώπης και στην τραπεζική ένωση.
Πιστεύω ότι έγινε απόλυτα κατανοητό, πως οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αποτελούμε την εγγύηση για το αύριο, σε μια κυβέρνηση η οποία θα διασφαλίσει την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, αλλά κυριότερα την εθνική κυριαρχία των Ελλήνων και τη δυνατότητα να επανεκκινηθεί η οικονομία, σε μια Ελλάδα που θα είναι απαλλαγμένη από κομματικούς εγκάθετους, από ημετέρους των τραπεζών και από επιχειρηματίες που κάνουν μπίζνες με τα χρήματα του ελληνικού λαού», συμπλήρωσε.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου